Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek egy olyan férfit akit alig ismerek és megmondta, h csak szexre vagyok jó neki?
Barom válaszok.
Nem igazán tehetünk arról, hogy kibe szeretünk bele. Ez puszta kémia...
Ha jó vele, akkor élvezd. Ha már többet szenvedsz, mint amennyit adni tud, akkor állj fel és hagyd, hogy más jöjjön a helyébe.
Sok boldogságot!
Én is szerethetnék olyan nőt akiért oda lennék, de neki csak a farkam kell! Ez tök hétköznapi és érthető eset!
Valószínű szexi vagy és izgató is, de nem vagytok egymáshoz valók, te viszont másképp gondolod.
Azt megkérdezhetem h hogy mentél bele, ebbe a csak szex dologba? :) A lányok ilyenre általában nem kaphatóak. :)
tegnap 11:23
Így már érthető! :)
Ne aggódj, vannak fiúk akiknek te vagy az istennőjük csak meg kell találnod őket. Talán akad köztük olyan aki neked kell.
Amúgy nekem is a legtöbb nő kéne a szexre de max minden 1000. lenne csak kapcsolatra is hozzám való! Ez így működik.
tegnapelőtt 12:03
De te nem akarsz tőle szexet? Vagy akárki mástól? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!