Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első megömlésem?
azt álmodtam hogy szexelek egy csajjal, és reggel ilyen bizsergő érzésem volt a péniszemben, viszont semmi nedvesség nem volt(lehet h addira már megszáradt)az ágyamon.
lehet h első megömlésem? mert még nem álmodtam semilyen
szexről szólót.
13 éves vagyok fiú
mondom hogy nem volt semmi nedvesség
normális válaszokat lécci !!
Aranyos :D...Csak hogy bővítsem a nyelvtudásod az nem "megömlés" hanem "magömlés". Egyébként próbálj meg maszturbálni, ha jön belőle ami kell akkor az volt ha nem akkor nem. De mondjuk attól hogy megszáradt volna attól még a folt ott lett volna ha magömlésed van. Am nem kell aggódni akkor sem ha nem jön meg. Nekem még nem volt magömlésem mert mindig előbb maszturbálok minthogy annyi össze gyűlne xD...Tehát ne aggódj.
16/F
XD köszi
az a baj má majden megvolt csk megzavartal XD teom jött XD
de szerintem ez volt mert ennyi előváladék(legalábbis az az átlátszó cucc) még sose jött.próbálkoztam már kiverni, de eddig nem jött semmi (ennek ellenére rohatt jó érzés volt)
és amm köszi a javtást
jah XD :)
jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!