Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mehetek a nagykorú báttyámmal nőgyógyászhoz 72 órás tablettát iratni? L/17
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy 72 órás tabit csak nőgyógyász írhat fel, és ahhoz ott kell lennie egy nagykorúnak is. Baj,hogyha az a nagykorú nem az anyukám hanem a báttyám? és kell valahogy igazolni,hogy ő a báttyám? Csak féltesók vagyunk, nem ugyanaz a vezetéknevünk, de hasonlítunk egymásra. A pasimmal (F/17) és a báttyámmal (F/19) mennék.2011. dec. 4. 11:37
1/12 anonim válasza:
Szerintem szükséges a gondvoselő hozzá
2/12 A kérdező kommentje:
én is ettől félek. ha még abortuszról lenne szó megérteném,de 72 órás tabihoz -.-"
2011. dec. 4. 11:40
3/12 anonim válasza:
Próbáljátok meg,max elküldenek...
4/12 anonim válasza:
Ez nem igaz, legalábbis nekem simán felírták, amikor teljesen egyedül mentem 16 évesen. Abszurd is lenne, és ha valakinek a szülője nem ér rá elmenni, az maradjon terhes? :D
6/12 anonim válasza:
Ha a bátyáddal ilyen nyílt vagy akkor anyáddal miért nem tudsz? Próbálj meg vele is kommunikálni és szerintem nem fog veled kiszúrni azzal, mert nem hinném, hogy most unokára vágyna.
7/12 anonim válasza:
A gyakorlat az, hogy nem kell nagykorú mellé.
22/L
8/12 anonim válasza:
Nem kell ott lennie nagykorúnak egyáltalán. 17 évesen simán felírják neked egyedül is, nem tudom, honnan szedted ezt a hülyeséget.
9/12 A kérdező kommentje:
valahol azt olvastam,hogy minden ilyesmit csak 18 felett csinálnak. Anyukám egyáltalán nem nyílt, a kapcsolatomat is ellenezte eleinte,hogy nem tudok koncentrálni miatta a tanulásra stb.
1 éve élek szexuális életet, most először nem védekeztünk, de ha ezt megtudná ahog őt ismerem hallgathatnám fél évig,hogy nem való nekem a szex mert még védekezni sem tudok stb. -.-
2011. dec. 4. 11:50
10/12 anonim válasza:
Hát lehet elvileg kell, de hallod hogy gyakorlatilag simán felírták. Akkor menj a bátyáddal, legalább elkísér aztán meglátod mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!