Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar amikor a csúnya fiúk megnéznek titeket? 17/L
Szeretem ha egy jóképű pasi megnéz engem, de azt annyira utálom amikor az ilyen dagadt,pattanásos és egyéb ilyen lúzerek rajtam legeltetik a szemüket.
Múltkor a könyvesboltban se tudtam nyugodtan nézelődni mert egy hülygyerek folyamatosan stírölt.
Ha tetszik a srác akkor szoktam viszonozni, de az ilyenek ne bámuljanak már.
Nem, nem zavar. Nézni ingyen van. Bár amikor 50-60 éves fószerek néznek meg, az zavar. de nem azért, mert csúnyák, hanem mert nem vagyok a korosztályuk és mert mellettük van a feleségük és mert perverzek.
de nem, nincs bajom azzal, ha egy úgymond csúnya fiú megnéz, én ugyanolyan kedves vagyok velük, mint a jóképű egyedekkel. ha neked ilyen a gondolkodásod, akkor sz.r már neked. meg sajna miattad és a hozzád hasonlók miatt gondolják úgy a pasik, h mi csak a külsőre megyünk. hát gratu.
Sajnálom, hogy közölnöm kell veled, de egy hulladék vagy :D
TE csak 1 lány vagy a több millióból :))) te is csak lyuknak vagy jó ... PÁÁÁ
Dehogynem, tökéletesen egyetértek veled!
Indítsunk kampányt azért, hogy törvénybe iktassák a ronda srácok megvakíttatását!
Sőt, irtsuk ki őket, úgyis mind1 nekik, mert a ronda embereknek nincs lelkük.
Ne merjék már ezek a félállatok tekintetükkel beszennyezni a mi makulátlanul tiszta, rózsavizet izzadó, felsőbbrendű habtestünket.
Várlak ma este 6-kor a Parlament előtt, hozzál plakátot.
Kapsz itt rendesen kérdező már hónapok alatt ahogy elnézem! Talán már nem is olvasod a magadfajták nehezen viselik a kritikát, mert értelmileg nincsenek azon a szinten.. De meglehet okosabb vagy mint amilyennek tűnsz és tanultál a sok negatív hozzászólásból. Ha csak az jött át neked, hogy sok szemét hozzászóló... akkor feleslegesen gépelek itt...
Egy biztos nagyon lelketlen és érzéketlen ez a megnyilvánulás. Nem kell viszonozni ha nem tetszik a másik fél, de ő is ember. Ráadásul ha szegény tényleg ronda, akkor egy végtelenül szomorú magányos ember. Szerinted hogy esik neki, hogy a te szemedből is csak a megvetést látja... fiatal vagy még, bízom benne hogy ahogy felnősz úgy változnak majd benned ezek a dolgok, szociálisabban érzékenyebb leszel, együtt érző és nem lenéző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!