Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég ha ilyen egy pasi? Vagy ez is csak akkor jön be ha híres az ember?
Figyelt kérdés
idézetek
"FankaFeri nem nagy kan, tudja, aki ismer,
FankaFeri nem izmos, tudja, aki ismer,
FankaFeri nem jóképű, tudja, aki látott,
FankaFeri nem is gazdag, ezt is tudják jópáran,
de FankaFeri kiáll azért, akit szeret: remélem érted már!,
tudom, egyetlen percért sem kár, amit él az ember,
hiszen minden ''miért''-nek van ''mert''-je,
és ki más, ha Fanka ne merne beleröhögni a Sors szemébe
"
21/f
2011. dec. 4. 09:33
11/14 A kérdező kommentje:
ez mű rapp? hát nem vagyok egy elvetemült fanka fan, főleg mióta politizál de ezerszer jobb mint sp meg majka meg fluor és még sorolhatnám.
2011. dec. 4. 10:29
12/14 anonim válasza:
A férfinak bőven elég, ha csak 1 fokkal szebb az ördögnél.
És ezt a FÉRFIAKRA értem, akik nem keverendőek össze a kis nyálgépekkel. Nekik lehet, hogy fontos a gyúrás, hogy legyen pénzük, stb, mert mást úgy sem tudnak felmutatni.
13/14 Mi közöd Tőle válasza:
Fankának legalább van/volt mondanivalója. Nem hiszem, hogy van hozzá hasonló kortárs rapper, aki ilyen mélységben adja elő magát.
14/14 A kérdező kommentje:
Fanka és Sub bass a két legjobb magyar rapper. Előbbi politizál, utóbbi meg mindenkivel összeáll közös számra, és mind értékét veszti, főleg az ilyen sári évis félék... Sajnálom őket de azért nem azt mondom hogy most nem tehetségesek, csak inkább hallgatom a régi számaikat.
2011. dec. 4. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!