Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen kicsi?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és merev állapotba 8cm a péniszem.

Kicsi?

Mit tegyek?

2011. dec. 3. 22:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Srác, mondom ,hogy köss egy nehéz tárgyat a péniszedre.
2011. dec. 3. 22:51
 22/34 anonim ***** válasza:
2011. dec. 3. 22:52
 23/34 anonim ***** válasza:
Basszus ne verjétek át szegény gyereket, az igazság az,hogy nem fog nőni(magától),jobb ha beletörődsz vagy teszel ellene valamit...
 24/34 anonim ***** válasza:
egy lany ugy is megkaphatsz h nem latja elotte h mekkora a farkad:D es van vmi mondas h nem a meret a fontos hanem h jatekos legyen:D
 25/34 anonim ***** válasza:

Akik azt mondják ,hogy nőni fog csak bíztatni akarnak téged.

Magától már nem fog nőni.

2011. dec. 3. 22:53
 26/34 anonim ***** válasza:

Mondjak h 20 eves korig is no, de szerintem hulyeseg, en mar semmit nem nottem 15 eves korom utan. Nekem is csak 11cm paraztam is rengeteget miatta, de az utobbi idioben csak pozitiv visszajelzeseket kaptam a kulsommel kapcsolatban ugyh most nott kicsit az onbizalmam. Majd ha valahol lekerul a nadrag akkor lesz para megint... :))

18/F

2011. dec. 3. 23:06
 27/34 _Jessy_ ***** válasza:
Szerintem még nőni fog, de nem túl sokat, bár vannak kivételek. Hogy hogy kapsz meg egy nőt így? Megnyugtatlak, hogy lehet 20 centi is, ha azzal hozakodsz elő rögtön, hogy mekkora, akkor sehogy :D
2011. dec. 3. 23:29
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem is a megkapáson van a hangsúly. Legalábbis amíg nem kerül le a gatya, addig alapvetően nincs gond. A szexre rávenni viszont nem lesz egyszerű ekkora méretekkel. És még ha egyszer-kétszer sikerül is, megtartani őt hosszú távon tényleg irgalmatlanul nehéz lesz. Azért ez bizony fele olyan hosszú, mint az átlag, és valószínűleg vastagság terén is hasonlóan el van maradva. Esetleg olyan csaj mellett lehet esélyed, aki számára a szex nem fontos, és nem is igényli különösebben. Dugtok egyet havonta egyszer mondjuk, és utána levan a gond róla, nem kell többet idegeskedned, esténként mással töltitek az időt.
2011. dec. 4. 00:22
 29/34 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem terhes vagy.
2011. dec. 4. 00:32
 30/34 anonim ***** válasza:
8 cm az nagyon kicsi. Nem valószinű hogy sokat fog nőni 14 éves korod után esetleg 1-2 cm-t de az még mindig kicsi. Nem kell az idióta gyökerekre hallgatni hogy súlyt köss rá. Mesterséges úton meg kell növelni a tesztoszteron szinted vagyis szteroidokat kell szedned. A te korodban attól még nőni fog. El kell menni urológushoz minél hamarabb.
2011. dec. 5. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!