Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rájöhet anyám? (lent)
Figyelt kérdés
Abból rájöhet hogy verem a brét ha a fürdőszobából lopkodom mindig a zsepit, napi szinten? Gondolom ő azt mindig látja hogy a fele tartóból hiányzik a zsepi és mindig újat tesz bele.2011. dec. 3. 22:07
1/9 anonim válasza:
Sztem már rég tudja,te 25 éves vagy?
3/9 anonim válasza:
ilyen sokat használsz? minek? :D ha azért, mert napi többször vered, akkor inkább verd kevesebbszer, de hosszan, hidd el, sokkal jobb a hatás és kevesebb zsepi is kell ;)
5/9 anonim válasza:
nyugi lehet h azt gondolja h menstruálsz :)
6/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok jó mondjuk lehet nem kellene annyi zsepi de így szoktam.
2011. dec. 3. 22:17
7/9 aranyoskám válasza:
esetleg csináld tusolás közbe (NEM fürdés!), vagy wc papírral budin, de am én pl napi szinten legalább 15-20 zsepit használok el és sima orrfújásra :D
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. dec. 3. 22:39
9/9 anonim válasza:
vegyél magadnak egy csomag zsepit, 100 Ft és annyit verheted amennyit akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!