Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg olyan könnyen kaphatóak a lányok?
Figyelt kérdés
Mindenki ezt mondja, mindenhol ezt hallom, hogy milyen könnyen kaphatóak, pl. elmennek discoba és mindenhol részeg lányok, olyan ruhában amiben látszik mindenük, rámásznak a pasikra, stb. ilyeneket hallok barátaimtól is, az internet is tele van, ismerősök is mondják.
Én nem járok discoba, soha nem is voltam, nem tudom, hogy működik ez, hamarosan el akarok látogatni, ugyan is szeretem az ilyen lányokat akik könnyen kaphatóak és nem az van, hogy hónapokig hülyítenek aztán lekoptatnak ha jön egy nálam jobb.
Én úgy tapasztaltam, hogy inkább túl nehezen kaphatóak a lányok, akár hogy teper az ember még egy csókot is nehezen akarnak adni.
Tényleg így van a discokban?És máshol?
2011. dec. 3. 20:08
11/12 anonim válasza:
Szerintem attól függ, kinek. Nem biztos hogy a könnyen kapható lányok pont neked is könnyen kaphatók. Talán nálad van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!