Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtassak magamon, hogy "kapósabb" legyek a lányoknál?
Pl. milyen ruhákat ajánlanátok, vagy hajviseletet, alkatilag vékonyabb vagyok mint az átlag, gyúrjam ki magam?
Vagy esetleg milyen ékszereket ajánlotok?Pl márkás óra?
Tudom, hogy nagyon válogatósak a nők és a külső is nagyon fontos nekik, így úgy döntöttem jobban meg akarok felelni nekik, így én is több közül választhatok.
Olyan ruhát hord, olyan legyen a hajad, amiben és amitől jól érzed magad... az önbizalmat ad. :)
Én biztos nem azt nézném, hogy milyen márkás a karórád, vagy milyen márkás az inged.
Mondhatom, hogy nekem ez vagy az tetszik jobban, de ezt ízlése válogatja. A külsőd rólad árulkodjon, és szerintem önmagadnak akarj megfelelni.
21/L
az ilyen kérdéseknek semmi értelme nincs, ha képet nem mellékel a kérdező
lehet, hogy ránéznék az arcképére és azt mondanám, hogy ilyen arc mellé már mindegy, mit vesz fel, mert nagyon csúnya
vagy azt mondanám, hogy mindegy mit vesz fel, mert úgyis jó pasi marad
a legfontosabb az arc, jóképűség, aztán a testalkat, ezek nélkül a ruha semmit nem ér
Nehéz megmondani úgy, hogy mit változtass, hogy azt sem tudjuk, most milyen vagy :)
Az alkati vékonyság nem is olyan nagy probléma, mint amennyire a férfiak többsége hiszi. Persze egy kis izom ártani biztos nem fog, legalább elbírod a csajt, ha a nyakadba ugrik :)
Engem személy szerint az ékszerek és az órák teljesen hidegen hagynak (nem is viselek semmilyet...) Ha neked tetszik valamelyik, akkor vedd meg, de ne a csajok miatt, magad miatt.
Ing + farmer tökéletes, ha abban érzed jól magad. Ha magadra erőszakolsz egyet a ma divatos stílusok közül, akkor csak azt kockáztatod, hogy nem a megfelelő lányok figyelnek fel rád :) És hidd el, azt nem igazán akarod :P
Azért is nehéz megmondani, mivel tudnál megfeleni a csajoknak, mert (hiszed vagy sem) a csajok is csak emberek. Más-más ízléssel, preferenciákkal. Én pl. valamiért bukom a kisebb "testi hibákra", úgy, mint májfolt, heg, stb... A barátom pl a feje tetején erősen kopaszodik (pedig még csak 33 éves), emellé kölyökképe van és 40 kiló vasággyal, mégis már csak a látványától is beindulok :D
Szóval csak lazán a csajokkal, legyél ápolt, beszélgess velük. Érezd jól magad, de úgy, hogy önmagad adod, mert ha nem, akkor nagyot fogtok koppanni mindketten később.
Hány éves vagy egyébként? Mert a lányok/nők többsége azért kinövi az "izmos has (és agy) + brad pitt fej + porsche" fétisét olyan 25 éves korára.
26N
180cm vagyok, vékony testalkat, sármos, pimasz arc.
Én jól érzem magam így ahogy vagyok és öltözködöm, még sincs túl nagy sikerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!