Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a metrón néz egy lány, akkor odamehetek hozzá és elkérhetem a számát?
Ha néz, lehet azt gondolja, hogy "Húb+ ilyen béna csávót még nem láttam. Fú mire gondoljak, hogy ne röhögjem el magam.. Jézusom idejön.. ááá"
Persze az is lehet, hogy télleg jóképűnek talál. 50-50% Akkor menj oda hozzá, amikor már épp megállni készül a szerelvény. Mert ha elküldene, ciki lenne abban a kocsiban maradni.
Figyelj, a következő szöveget mondd, és nem lesz baj.
"- Szia, kérdezhetek valamit?
- persze...
- azért néztél az előbb, mert én is néztelek, vagy pedig azért, mert tetszem Neked? :)"
Nincs az a nő, aki erre ne döbbenne le, ne mosolyodna el... Ha megtörtént a mosoly, kérd el a telefonszámát, majd ezt mondd: "Nekem most le kell itt szállnom, de majd keresni foglak, szia". Ezután szállj le a metróról, ne utazz vele tovább egy vagonban. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!