Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szexi ha egy lánynak köldökpiercingje van?
Ha nincs túlsúlyod a hason, akkor kifejezetten jól mutat. Ha van, akkor nem, mert felhívja figyelmet a hurkákra.
De ha általánosságban kell válaszolnom: igen, nekem bejön. Sokkal jobban mint a derék fölötti "ribancrendszám" tetkó, mert az egyáltalán nem szexi.
Szerintem mostanra már számodra is világossá vált, hogy nem sokkal visz előbbre ilyen kérdést feltenni itt, mert ahány ember, annyi ízlés, ahány ízlés, annyi válasz.
Nekem pl. tetszik sokféle piercing, még az intim is, nekem is van (pedig, kedves 27 éves F, teljesen művelt, komoly és normális ember vagyok, ellentétben az egyáltalán nem normális kéjérzettel, amit szex közben ingerelve nekem és a csajomnak is okoz :D). De pl. a nyelvpiercingtől, annak látványától, hanghatásától, szopogatásától kifejezetten öklendezek, ahogy a fültágítókra se bírok ránézni, amiket kifejezetten ki is kérek magamnak, hogy ezek látványával traktáljanak. Mennyivel szebb akkor már esztétikailag egy köldök pc, és korrektebb egy intim, mert azt se tukmálom boldog-boldogtalanra, csak a partneremre, meg azokra, akik ugyancsak nudista strandra járnak, mint én.
F37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!