Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi lehet ez? Barátság? Átverés?
Ez egy taktika. Látom nálad már be is vált.
Most biztosan totál össze vagy zavarodva, hogy mit is akar tőled ez a fiú.
Teljesen bele vagy őrülve és csak rágondolsz állandóan.
Nem akarom lelőni a poént.
:)
Én tudom mi lesz ennek a vége...
Én pedig lelövöm a poént akkor is, b@szod! :D:D
Ez a hot n' cold technika :D:D Felkelti az érdeklődésed, majd tojik a fejedre. Neked már ő jár a fejedbe, ergó egyre jobban hangolódsz rá.
De most komolyan kislány. Ne legyél már ennyire naív.
Első találkozón csókolóztatok. Fergeteges volt. Mégis mi a sz@rért nem vagytok együtt? Én nem értem ezt az egész szitut... Ha valakit csak barátként akarok nem smárolok vele, de még ha le is smárol, nem lesz fergeteges lol.
Na most elmondom a valódi helyzetet. A srác vagy csak szex társat keresett, mivel smároltatok és állandóan a szexről beszéltetek nem kizárt. Vagy a srác egyértelműen többet akar tőled mint barátság. EGYRÉTELMŰEN.
Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel neked :D:D
Csak két féle kimenetel létezik ebből amiben most vagy:
- Soha többé nem látjátok egymást, max távoli haverként, barátság felejtős
- Összejöttök, aminek épp ideje lenne...
Az igazi párkapcsolatot és a komoly barátságot épp egy hajszál választja el egymástól...
21F
ma 00:31
Csak lelőtted, basszus! XD
00:38:
Már hogy az ótvaros büdös f@szba ne lenne.
Ezt csak olyan intelligencia hiányos ösztönlények állítják, akik képtelenek kordában tartani az érzelmeiket. nekem is nem egy ilyen barátom volt/van. Azok is maradtak. Ők sem pályáztak rám. De attól még a dolgo remekül működött.
21F
Nézd, ez nem biztos, hogy taktika. De még ha kimondva az is, lehet hogy zsigerből jön, nem pedig konkrétan előre kitervelt taktika :D
Ne így gondolj rá...
Egyébként pedig találd ki, hogy mit akarsz :P Ha érdekel a srác, kicsit nyomulj rá... Ebből a szituból simán lehet több mint barátság, de cska rajtad áll.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!