Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen az ideális pasi?
Kedves kérdező
Középkorban a Connen stílus volt a menő mert megvédte a nőket
Mostanra a pénz védi meg őket(jó képű jó öltözetű tahó legyél )
Akinek meg a humora meg stb.. jön be az saját magának hazudik nem nekünk férfiaknak !!!!
EZT FÉRFIAK MEG KÉNE TANULNI
Középmagas, átlagos testalkatú, kék szemű és sötét hajú. Kedves, humoros, okos, megértő, szeresse az életet, és legyen komoly, amikor úgy adódik. :))
16/L
Intelligens, bölcs, kellően művelt, inkább konzervatív felfogású sok dologban; érzékeny, jólelkű, kedves, barátságos, nyitott, gondoskodó, törődő; laza és józan gondolkodású egyben; képes a partnerét úgy elfogadni, ahogy van; nem karrierista, családcentrikus, de nem társfüggő; képes teljesen önzetlenül és teljes odaadással szeretni.
Most párom tulajdonságait próbáltam összegyűjteni, de biztos kimaradt pár. Nekem ő az ideális férfi :)
23/N
23/N vagyok:
az kimaradt, hogy kellően őrült, perverz és vicces is, nem tudnék egy halál komoly valakivel együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!