Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ha egy nőnek ilyen bicepsze van? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 30. 16:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

[link]

igen csak jó lábai vannak, amúgy...

2011. dec. 4. 21:07
 22/24 anonim ***** válasza:

nekem nagyon bejön, szépek a bicepszei:D meg a hasa:D

Viszont lehetnének nagyobb mellei is.

2011. dec. 4. 21:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Szép dolog a kisportolt női test, nekem bejönnek,de túlzásba nem kell esni, a nő maradjon meg nőnek!
2011. dec. 4. 21:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Szép. Bár nem érdekel, hogy mekkora a bicepsze meg mennyire izmos. Az arca tetszik, szép az alakja. A sportosság is bejön. Örülnék neki, ha ilyen barátnőm lenne. De attól félnék, hogy én nem vagyok elég izmos és emiatt talán nem tudna férfiként nézni rám. Biztos erősebb is lenne nálam. Viszont legalább nem unatkoznék mellette és mehetnénk együtt edzeni meg lehetne sok közös programot csinálni.

De egyáltalán nem zavar, ha nem néz le amiatt, mert jobb nálam. És segíthetne akkor már valamilyen edzéstervvel is :D

2011. dec. 4. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!