Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik örök szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik örök szerelem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 12:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Örök szerelem nem létezik, mivel a szerelem érzetet egy kémiai reakció váltja ki ami (ahogy hallottam) kb 8 hónapig tart bár szerintem sokkal tovább. DE a szerelem átalakulhat olyan szeretetté, ami erősebb a szerelemnél és semmi pénzért nem adnád fel a másikat...(még ha valaki másnál is létrejönne ez a kémia :P )
2011. nov. 30. 14:17
 32/43 anonim ***** válasza:

#29!

Volt elég nőm. Többet már nem akarok, mert mind idétlen lények. Már egyáltalán nem akarok barátnőt, mert szeretnék a pénzzel spórolni egy ideig.

Kérdező!

Nekem 11 csajom volt és 29 éves vagyok. Nem vagyok nyomorék. Tényleg a csajok nagy része egy pénzéhes némber. A pénzzel pedig nálam nincs gond.

2011. nov. 30. 14:22
 33/43 A kérdező kommentje:
Redneck Joe kamuu :D akkor legyál b*zi basszus :D
2011. nov. 30. 14:27
 34/43 A kérdező kommentje:
legyél*
2011. nov. 30. 14:27
 35/43 anonim ***** válasza:
Nem kamu. Buza pedig csak azért nem leszek, mert ha fäszi jut eszembe miközben verem a rudat, akkor mindig lelankad nekem. Nem jönnek be a fäszik.
2011. nov. 30. 14:30
 36/43 A kérdező kommentje:
rájöttem :D kicsi a farkad ...
2011. nov. 30. 14:33
 37/43 anonim ***** válasza:
Nem talált. Vesztettél. Tartozol két üveg sörrel.
2011. nov. 30. 14:35
 38/43 A kérdező kommentje:
akkor ronda vagy... vagy csak kamu az egész. egy kis csicska 20 valahány éves vagy akit minden csaj utál..
2011. nov. 30. 14:37
 39/43 anonim ***** válasza:

Lassan egy láda lesz ebből, ha így folytatod.

Nem vagyok ronda. Engem nem utál minden csaj. Én utálok minden csajt.

2011. nov. 30. 14:40
 40/43 anonim ***** válasza:

Amit így definiálunk, az egy összetett valami.Nem vallásos magyarázat akar lenni amikor azt mondom, hogy Isten az egyedüli örök és végtelen. Más szóval illetve szeretet."A SZERETET" nem pedig amit egyszerű szónak használunk dolgok megfogalmazásakor.

Ezért van az, hogy a szeretet képmására teremtetett az ember. Így minden más teremtett dolog, élőlényből az ember kiemeltetett és onnantól egyedi, pótolhatatlan személy "ÉN"

A feltétel nélküli szeretetben, a másikért, önmagáról lemondani képes személy, ajándékba kapja a szerelem tiszta érzését, ami generálja a másik személy lékiségével egyesülni, vele eggyé válni vágyát.Ha sikerül ezt a világ dolgai elől rejtve tisztán megtartani akkor lehet örök. Ha ez mégsem így teljesül. akkor a két személy szoros köteléke megtarthatja a két személy közti feltétel nélküli szolgáló szeretetet. Nem úgy ahogy a ma világába állati szintre süllyedve rohangálunk ide oda mint az ideg beteg majom a ketrecébe.

2011. dec. 1. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!