Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a macsó vagy a rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a macsó vagy a rendes srácokat szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A legjobb ha egy rendes srác jól néz ki, izmos...(stb.)

Nem a kinézet az első szempont, de nem is az utolsó. Én kifejezetten utálom, ha valaki, mert jól néz ki, már bunkó is, meg nagypofájú.

18/L

2011. nov. 29. 12:56
 12/19 anonim ***** válasza:
hát legyen helyes, kedves... hát a macsót
2011. nov. 29. 16:08
 13/19 Komáromi Ivett válasza:

Már bocsesz, de én inkább egy rendes srácot választanék és ez az igazság. A macsó gyakran átver, de a rendes meg van hogy nem mer kiállni melletted... Én mégis a rendest favorizálom :)

Egy 18 éves lány

2011. nov. 29. 17:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Barón gitározik, elég szélesek a vállai, tele van lóvéval.
2011. dec. 1. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
kettő együtt :)
2011. dec. 1. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy a "macsó" pasi nem mindig néz ki jól, a rendes srácra meg nem egy gyíknak kell azonnal beugrani -.-" Nekem volt ilyen is olyan is... És őszintén? A macsóval jobb volt a szex. A rendessel jobb volt minden más. Jó szex nélkül azonban nem működik egy kapcsolat... És minden más nélkül sem...

A szex tanulható, úgyhogy a rendes pasit kérem ;)

19/L

2011. dec. 1. 14:07
 17/19 anonim válasza:
100%
Én egy rendes srácot választottam magamnak, s már egy gyönyörű 8 hónapos kislányunk is van. Az a különbség a két pasi típus között, hogy míg a macsó 99-100%-ban csak magával törődik, meg pláza cicák kellenek, neki, s általában egyszerre nem egy! míg a rendes srác, inkább a párjával törődik, nem felvágóskodik, és bőven elég neki egy lány is:)
2011. dec. 2. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Nincs tapasztalatom a pasik terén, de megpróbálom leírni néhány mondatban, hogy mit gondolok.

A rendes pasikkal általában az a "baj", hogy egy idő után úgy gondolsz rájuk, mint a legjobb barátodra vagy bátyádra, és akkor már nincs varázsa a dolognak, vagy hogy mondjam. Baráttal összejönni meg.. kockázatos, a barátságra nézve.

A macsók közül hidegrázást kapok azoktól, akik kihasználják, hogy jól néznek ki (bár kérdés, hogy ma mi számít jó kinézetnek..) és emellett iszonyat bunkók. Könyörgöm, ha már jól néz ki, akkor legyen normális..

Szóval a kettő együtt az igazi. :) Már csak "ideálként" is...

14/L

2011. dec. 2. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
az X-men 2.-ben van erről egy jó idézet, amit Ciklon(Storm) mond Farkasnak(Wolverine), azt hiszem így van: „A lányok a rosszfiúkkal randiznak, de a jófiúkhoz mennek feleségül”. :)
2011. dec. 5. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!