Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leetséges, hogy annak ellenére hogy a pasi szeret ölelgeni, puszit adni, sokat és hosszan beszélgetni, időt tölteni velem, és mégsem akar komolyabb kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 16:35
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a választ (meg többieknek is), megkédezhetem miért nem tudsz vele komolyabbat is elképzelni? Lehet segítene megérteni az én helyzetemet.
2011. nov. 28. 17:23
12/14 anonim válasza:
Őszintén megmondom,nemtudom!Jó vele lenni,beszélgetni,meg ilyenek...de szerintem komolyabban nem tudnám elképzelni! Mint nő rendben van,de mint társ,nem! Meg amúgyis nemolyan rég lett vége 1 kapcsolatomnak,és még kikell hevernem azt is..:):)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, segítettél!
2011. nov. 28. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!