Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hitler tényleg meleg volt? :O (cikk lent)
Baromság. Tipikus, aljas lejárató zsidó módszer. Ha van valaki, akitől félnek, akkor megpróbálják elterjeszteni, hogy pedofil, vagy homokos volt. Ha ez nem jön be, akkor jön az, hogy tulajdonképpen ő is zsidó volt. Ha ez sem működik, akkor jön az, hogy holokauszttagadó volt.
Nem volt homokos, csak 44 után egy kicsit bekattant.
Egy elmebeteg nem valószínű hogy el tudta volna foglalni majdnem egész Európát :)
Különben meg ki tudja, lehet, hogy meleg volt, lehet hogy nem. Akárkire rá lehet fogni, hogy a saját nem-ét szereti. Bármelyik emberrel kapcsolatban tudok találni olyan tulajdonságokat, élethelyzeteket, viselkedésmintákat, amely alapján ráfoghatom, hogy homoszexuális.
szerintem ez már nem változtat semmin...
ha már így sztorizgatunk,én azt hallottam,hogy azért gyűlölte a zsidókat,mert az anyját nem tudta megmenteni egy zsidó orvos..bár lehet már bármit mondani:)
az tény,hogy nem volt elmebeteg,de itt az egyik kommentelő írta,hogy nem volt az,mert tudta irányítani Németországot..azt hagy tegyem hozzá,hogy Hitler a katonai ügyeiben gatya volt..ezért is sikerült a szovjeteknek legyőzni őket olyan "könnyen) (már amennyire ezt könnyűnek lehet mondani,de ha pl Himmler kerül a helyére,az tuti,hogy a németek nyerték volna a II.világháborút)
szóval,itt sokminden történhetett,de meleg nem hiszem,hogy lehetett,mivel 3 felesége volt..(bár abból 2 öngyilkos lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!