Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem KELL egy ilyen fiu! Nektek?
Nem igazán értettem, hogy mit jelent az "ilyen" szó a kérdésedben, csak miután végigolvastam a kommenteket...
Nekem elég sok török ismerősöm van, imádom is őket, volt is török barátom - az előtte lévő barátaimtól összesen nem kaptam annyi szeretetet és megbecsülést, mint tőle... És nem csak ő, a többi török ismerősöm is ilyen. Nem tudok róluk rosszat mondani. És akármennyire is utáljuk őket mi, itt Európában, rengeteget tanulhatnánk tőlük pl. tisztelet terén...
Viszont. A kurdokkal vigyázni kell. (Van két kurd ismerősöm is.) Kedvesek, aranyosak, imádom őket, de valahol mégis ijesztőek néha. Az egyiktől pl. még a török lányok is rettegtek, annyira rámenős volt (és ezt én is megtapasztaltam, alig tudtam levakarni magamról, egyedül nem is ment), a másik meg mindenkire rámozdul, aki él és nem volt pénisz és ha ivott, néha nem tudta, hol a határ. Fiúk között nőttem fel, úgyhogy hozzá vagyok szokva, hogy poénból néha lekeverünk egymásnak egy-egy tockost, de egész életemben ők ketten voltak azok, akiknél (hiába nem ütöttek nagyot), éreztem, hogy bármikor ütne ő nagyobbat is...
És ezt nem én mondom, hanem a török ismerőseim is.
23L
Nekem csak az én Sp-m kell!
Fluor voltam, mizu lányok, fiúkák?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!