Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki mindig tökönrúg, hogy tudnám leállítani? (részletek lent)
Szóval megtudott rólam vmit és most azzal zsarol hogyha nem engedem hogy tökönrúgjon akkor elmondja mindenkinek. Már többször is megtette, mindig azzal jön hogy ez az utolsó de sose tud leállni. Néha olyan erőset rúg hogy alig birom elviselni.
Lécci adjatok vmi ötletet, már nem birom tovább :(
"Meg azért megnézném én azt hogy fapofával péppé versz egy csajt aki már nemis tud védekezni, tudod te milyen megverni vkit? Mégha egy fiú az aki hasonló erőben van mint te esetleg, de egy lányt aki valószínűleg akkor már sírna is. Én biztos nem tudnám megtenni, utánna még szarabbul érezném csak magam."
És akkor mi van, aki rohadt szemét a másikkal és megérdemli, az miért nem kaphatna a pofájára? Vagy ilyenkor már szegény ártatlan kislány? Aki pedig buzerálja a tüzet ne csodálkozzon, hogy megégeti magát. Vagy ha ennyire szánalmas puhap.cs, vagy akkor hagy magad. De ne csodálkozz, ha maradandó károsodást szenvedsz. Az is biztos, ha a kis k.rva engem próbálna megzsarolni, szétverném a pofáját és nem érdekelne, hogy melyik nemhez tartozik.
első rúgásnál ojan pofont basztam volna le neki hogy térdre esett volna aztán taknyosra szo*ptattam volna.
es kitaláltam volna rá vmi brutált ha köp akkor én azt híresztelem róla hogy....
Nem vagy normális hogy hagytad rugdostatni magad, sztem dokihoz menj szűrésre ennyi rúgás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!