Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és forever...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és forever alone. Valami tanács esetleg? Többi lent.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok még szűz és volt már barátnőm de nem volt az igazi, sőt. amúgy nem az érdekel hogy lefeküdjek valakivel hanem hogy legyen már valaki aki szeret és akit szerethetek. nem szeretem a discokat meg a szórakozóhelyeket de végső megoldásnak tarttom hogy elkezdjek ilyen helyekre járni ismerkedni, vagy szerintetek hol és hogy tudnék ismerkedni NORMÁLIS nem pénzéhes ribanc lányokkal?:D
2011. nov. 27. 20:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat. de az itteni szórakozóhelyeken csak pénzéhes rib@ncok vannak de sebaj majd lesz valahogy:D de már annak is örülök ha ismerkedhetek és kurv@sz@r amikor neten megismerkedek egy helyes aranyos normális csajjal erre hol lakik? ország másik felén mucsaröcsögén
2011. nov. 27. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
2011. nov. 27. 20:54
 13/15 A kérdező kommentje:

nem vicceltél:D Manocsak válasza:

Komolyan... ezt a kérdést fogom linkelgetni mostantól azoknak a szerencsétleneknek akik 943498 megpróbáltak csajozni (na persze), de nem jött nekik össze. :D

amúgy kösz:D

2011. nov. 27. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy látom a humoroddal nincs gond xD 18L
2011. nov. 27. 22:14
 15/15 anonim válasza:

Szerintem a legfontosabb egy fiúban a kisugárzás. Akkor tudnak elfogadni (szeretni) téged, ha elfogadod (szereted) önmagad és egyedül is teljes egész vagy. Egy lány nem arra való, hogy üres helyeket töltsön be benned, hanem önmagáért. Amúgy nők többsége egy biztos pontot keres a férfiban, légy valóban az.

Na ezt lehet csak én értettem :)

Amúgy nem vagy elkésve, ne aggódj :)

22 L

2011. dec. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!