Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos egy csodaszép, dús hajkorona?
Lány vagyok és tudom hogy a fiúk nagy része a cicit meg a popsit nézi meg elsőnek, de mikor én egy másik lányt méricskélek az első dolog, hogy a haját nézem meg. Azon vagyok, hogy megnövesszem a hajam és az én szememben egy nő csak akkor lehet igazán ha tökéletes haja van. Annyira rossz, mikor látok egy jó alakú szép arcú lányt és egy agyonvasalt seprű van a fején. Ilyenkor nem is irigykedek rá. Én vagyok csak ilyen hajbolond és titeket egyáltalán nem érdekel?
Itt egy példa: szerintem ez a csaj a hajbepótlása előtt átlagos, semmitmondó, de a 2. képen gyönyörű.
Én nagyon is nézem egy nő haját, szerintem is szép aki a képen van. Az ilyen jellegű haj szerintem is nőies.
Egyébként ezt megint teljesen embere válogatja, van aki érdekel van akit nem, engem speciel nagyon is.
Szerintem mindkét képen szép. Nekem ehhez hasonlók is bejönnek:
én is lány vok, és szerintem pótlás nélkül is szép volt a csaj :) ápolt haja van, az mindegy, hogy rövidebb, mint pótlással, íz is jól állt neki.
szerintem ha valakinek nem áll jól a hosszú sörény, az ne erőlködjön. inkább válasszon olyan fazont, ami hangsúlyos.
nem kell minden áron sörény
Már az első kép is jó.
A te hajad is láthatnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!