Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerényebb srácok a régebbi időkben sem "rúghattak labdába" a rossz fiúk mellett?
Nem szeretem, amikor így általánosítotok. Én személy szerint rühellem a "rosszfiúkat". Persze a másik véglet sem jó (folyton otthon ül, a szexben sem innovatív), de inkább legyen egy okos, szerény, őszinte srác, mint egy nagydumás "vagánycsávó".
20/L
lesz@rom a régebbi időket, én most ma a jelenkorban szenvedek, amiatt, hogy nem tudok olyan szemét, nagypofájú, bunkó lenni, akikre a nők felfigyelnek és akikhez igazán vonzódnak meg szétteszik a lábukat egyből
ezért tartok ott, hogy prostizni járok, mert legalább a testi szükségleteimet ki tudom így elégíteni, arról meg csak álmodozhatok legfeljebb, hogy valaha lesz olyan lány, aki úgy fog szeretni amilyen jó fiú vagyok :(
ma 14:42
nem te lennél az első, aki prosti ügyekről kérne infókat
lökjed a kérdéseid, szívesen segítek
tudod jó fiú vagyok én is XD
ezért nem is kellek a szép lányoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!