Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik alak normálisabb?
Mindkettő szép, de a soványabb, az 1. azért szebb
a második 15 évesen azt jelenti, hogy hajlamos a hízásra, pár év múlva elszaladhat a testalkata, ha nem figyel magára
szerintem nem kell kétségbe esni, egy 15 éves lány testalkata még sokat alakul, változik
figyelj magadra, sportolj
22-23 évesen ki tudja hogy fogsz kinézni? és ki tudja a barátnőid hogy fognak kinézni?
fiatal lányokban a soványabb a szebb szerintem, de a másik sem csúnya, csak nem mindenkinek tetszik annyira
azt meg biztosra veszem, hogy ha szexre kerülne a sor, akkor nem válogatnának a kisfiúk ilyen finnyásan
mellesleg egy 15 éves kisfiúnak milyen lehet a testalkata? egy kis nulla
a lányok azért 15 évesen már nőiesebbek
Hát, aki azt mondja, hogy az első kép a bomba alak, azt kiröhögöm. Nekem valami hasonló az elképzelésem: [link]
meg ez
Én nő vagyok. De kb. az összes kis 15 éves úgy néz ki, mint egy szál bot, még fejletlenek, de te már nőiesebb vagy, örülj neki. Hülyeség az, hogy 22 éves korodra dagadt leszel, csak mert tiniként nem vagy csont vékony. Én is husibb voltam, most 20 vagyok, és vékonyabb. Most lehet, hogy a csontvázak kellenek a kis 15 éves csávókáknak, de később, illetve a kicsit idősebbeknél te vagy/leszel előnyben. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!