Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül ilyen lány? 17/L
Szerintem csak kicsit szégyellős vagy ilyen tekintetben. Ez végülis nem baj, ha a pasi elfogad ilyennek. Ha velem történne ilyen, hogy akivel járok, előáll azzal, hogy maximális titoktartás, - azzal a feltétellel persze, hogy azért a hozzám közel álló emberek tudhatnak róla - simán elfogadnám, hogy ő ezt akarja. De jobb, ha tudod, hogy a legtöbb fiúnál ez nem így megy, ha titkolod őt, azt sokan úgy értelmezik, hogy te nem mered őt felvállalni, szégyelled, hogy vele jársz.
Egyébként meg attól, hogy a környezeted tud róla, hogy van valakid, meg mondjuk kézenfogva végigmentek az utcán, az még messze nem a magánélet kiteregetése. Nagyon messze van attól, hogy "mindent mások előtt csinálsz".
nekem 20 éves koromban lett barátom, és az eején eléggé szégyenlős voltam, meg megvoltam illetődve
a legeslegjobb barátnpimen kívül vagy 2 hónapig senki se tudta, pedig elég nagy közös baráti körünk van
én igazából féltem a megjegyzésektől, meg mi van ha cukkolnak vele, stb
aztán hozzászoktam a helyzethez jobban, megszilárdult a kapcsolatunk, éreztem, hogy tartós lesz, és teljesen beleszerettem
nah onnantól fogva az egész titkolózás ment ki az ablakon, és jelenleg az egész baráti körünk szerint mi vagyunk a legnyilvánosabban enyelgő pár XD
ok, annyira rosszak nem vagyunk, de most már simán csókolózunk, ölelkezünk stb szinte bármilyen közönség előtt, és totál nem érdekel mit gondolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!