Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül ilyen lány? 17/L

Figyelt kérdés
Nem volt még soha barátom. De ha lenne csak 1 dül anyukámnak mondanám el, a környezetemben eltitkolnám. És őt is megkérném rá, hogy senkinek se mondja el, hogy együtt vagyunk. Senki előtt nem ölelkeznék,csókolóznék vele.
2011. nov. 26. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kicsit szégyellős vagy ilyen tekintetben. Ez végülis nem baj, ha a pasi elfogad ilyennek. Ha velem történne ilyen, hogy akivel járok, előáll azzal, hogy maximális titoktartás, - azzal a feltétellel persze, hogy azért a hozzám közel álló emberek tudhatnak róla - simán elfogadnám, hogy ő ezt akarja. De jobb, ha tudod, hogy a legtöbb fiúnál ez nem így megy, ha titkolod őt, azt sokan úgy értelmezik, hogy te nem mered őt felvállalni, szégyelled, hogy vele jársz.

Egyébként meg attól, hogy a környezeted tud róla, hogy van valakid, meg mondjuk kézenfogva végigmentek az utcán, az még messze nem a magánélet kiteregetése. Nagyon messze van attól, hogy "mindent mások előtt csinálsz".

2011. nov. 26. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Ez gyerekes felfogás, szerintem te is gyerekes vagy, ez magyarázza azt is,hogy még sosem volt barátod :/
2011. nov. 26. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
az én esetemben ez annyiban igaz, hogy én nem szoktam a kapcsolatomról mesélni, közös képeket kirakni meg ilyenek szóval ilyen értelemben hasonlítunk, de azért mert én soha nem éreztem szükségét, hogy a külvilágnak mutogassam a kapcsolatomat
2011. nov. 26. 18:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Eleinte én sem akartam, de hidd el hogyha megtalálod az igazait nem fog érdekelni hány ember vesz körül, mert te úgyis csak ŐT fogod látni! :) sőt még büszke is leszel, hogy ilyen tuti pasid van ;)
2011. nov. 26. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:
bizos van olyan lány, mint te,kb 6 milliárt ember él a földön, szóval van esély rá. de ugyis változik a dolog, fiatal vagy még,na nem mint ha vén lennék, de ilyesmiben tapasztaltabb.
2011. nov. 26. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is már van barátom pár hónapja, csak azok tudják akik láttak már együtt minket, nem titkolózunk csak nem megy oda oszt.társaimhoz hogy heeej van barátom, meg nem írom ki fb-re sem.
2012. márc. 2. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem 20 éves koromban lett barátom, és az eején eléggé szégyenlős voltam, meg megvoltam illetődve

a legeslegjobb barátnpimen kívül vagy 2 hónapig senki se tudta, pedig elég nagy közös baráti körünk van

én igazából féltem a megjegyzésektől, meg mi van ha cukkolnak vele, stb

aztán hozzászoktam a helyzethez jobban, megszilárdult a kapcsolatunk, éreztem, hogy tartós lesz, és teljesen beleszerettem

nah onnantól fogva az egész titkolózás ment ki az ablakon, és jelenleg az egész baráti körünk szerint mi vagyunk a legnyilvánosabban enyelgő pár XD

ok, annyira rosszak nem vagyunk, de most már simán csókolózunk, ölelkezünk stb szinte bármilyen közönség előtt, és totál nem érdekel mit gondolnak

2012. márc. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!