Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lennétek hűségesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lennétek hűségesek?

Figyelt kérdés
A fiúkat/férfiakat kérdezném. Ha kapcsolatban vagytok, akkor esélytelen elcsábítani titeket? Vagy ez egyén és kapcsolatfüggő? Segítsetek!

2011. nov. 25. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha megtalálnám az "igazit",akkor vissza tudnék utasítani bármilyen közeledést.De már nem tudom mit jelent hogy "igazi".
2011. nov. 25. 17:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szemét alak, nem rondítanék bele más kapcsolatába... de úgy érzem hogy nekem viszont ő lesz az... ha nem is az igazi, de éveket letudnék mellette húzni... csak nem tudom, hogy kikacsingat-e vagy egyáltalán a másik lánytól eltudom-e csalni...
2011. nov. 25. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem esélytelen,nagyon szeretem a barátnőm és bármit megtennék érte.
2011. nov. 25. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
19/f voltam
2011. nov. 25. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
1 barátnőmet csaltam meg, aztán elmondtam neki. Együtt maradtunk, de nem sokáig. Megfogadtam, hogy soha többet nem csinálok ilyet. Lelkiismeret furdalásom volt, nekem is rosszul esne fordított helyzetben, és gerinctelenség.
2011. nov. 25. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, én pl. sosem lennék képes rá, ha valakit szeretek, akkor a világ legjobb nője is csábíthatna, elküldeném a fenébe.

Más meg olyan, hogy nem bírja ki, hogy félre ne keféljen.

2011. nov. 25. 19:24
 7/10 A kérdező kommentje:
nem a félrelépésre értem. hanem magyarul miattam szakítana a barátnőjével.
2011. nov. 25. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
ha szeretem az asszonyt akkor esélytelen...
2011. nov. 25. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Értem. Attól függ, hogy ki iránt mit érzek. Ha szeretem az aktuális barátnőmet, akkor maximálisan hűséges vagyok. Volt rá példa, hogy valaki el akart csábítani, meg midnenáron összeugrasztani az akkori bnőmmel, de nem siekrült neki. Sőt, ha valaki tudja, hogy van valakim, és annak ellenére nyomul, az nem szokott nálam a legszimpibb viselkedés lenni, és azzal örökre le tudja írni magát nálam... még ha a barátnőmmel valamikor szakítunk is.

Persze más pasinak meg lehet, hogy pont az jön be, és elcsábítható, de mindenesetre vigyázz, könnyen elcseszheted egy esetleges későbbi esélyedet is.

(Meg aztán ott a kérdés, ha te el tudod csábítani a pasit, mi a biztosíték, hogy hozzád hűséges lesz?)

2011. nov. 25. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:
igen igen. viszont én is gondoltam rá, hogy kivárom míg szakítanak, de mi van ha más is erre vár? akkor én szívom megint meg, mert nem jeleztem felé, hogy akarok valamit... imádom az ilyen helyzeteket. :/
2011. nov. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!