Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös vagy "csupasz" felsőtest?
Manapság egyre gyakrabban tapasztalom az úgynevezett "szőrellenességet" a férfiak körében is. Ahogy látom elég sok nő a meztelen, szőrtelen férfi felsőtestet, és "alvázt" részesíti előnyben amit én személy szerint elég furcsának találok. Én 25 férfi vagyok, ápolt vagyok, de szőrös. Egyszerűen nem tartanám férfiasnak ha teljesen leszedném mindenhol. Hajnyírógéppel szoktam "karban tartani" felsőtestem is szoktam ritkítani rövidebbre vágni esetleg de teljesen csupaszra soha. Volt egy lány például akivel amikor először kerültünk olyan helyzetbe és lekerült a póló láttam h szabályosan furcsálta hogy egyáltalán van szőr a hasamon és nem tetszett neki. :D Én nem értem ezt.. Hozzáteszem egyáltalán átlagos a szőrzetem semmi dzsungel vagy ilyesmi.
Eljött az igazság pillanata, lányok mit szerettek?
egy férfi legyen szőrös, én azt szeretem.
21/L
Induljunk csak ki abból, hogy meg akarnám (pl. én) nyalni a mellét..vagy hasát...vagy akármijét felül..mit nyalok? a szőrt.
Tehát engem nem zavar a szőr nagyon sehol, de arcon meg felsőtesten ne legyen ha lehet...
Szerintem a férfi nem a szőrtől férfi....
De ha ezt nézzük, hogy szőr, akkor a lány is férfias? Ő is szőrös sok helyen...
Ápolt legyen. A rövidre vágott szőr az oké (lábon, karon maradhat :) )
Én nem szeretem a szőrtelen férfiakat, de azokat sem, akiknek a hátuk is szőrös...szóval itt is az arany középút a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!