Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visszataszító van egy félénk lányban?
Figyelt kérdés
Kedves vagyok, elvileg szép is. De félénk és visszahúzódó. Eljárok szórakozni, de nagy társaságban inkább a háttérben maradok.
Sajnos azt veszem észre, hogy a hozzám hasonló érdeklődésű pasik kerülik az olyan lányokat min én. Még akkor is ha tudják, hogy én is szeretek szórakozni, és a barátaimmal lenni, hülyéskedni.
Nem volt még igazi kapcsolatom. Próbáltam magamon változtatni, megkérdezem sok embert, hogy mik a hibáim, de igazából csak ezt mondta mindenki, hogy túl félénk vagyok. Ezen meg nagyon nehéz változtatni. Tényleg annyira nagy hiba ez?
2011. nov. 24. 09:30
12/17 anonim válasza:
én mindig a szép, visszafogott, kicsit félénk, nem a társaság központja típusú lányokat keresem, mert ez a zsánerem. nem mellékesen megjegyzem, hogy tapasztalataim szerint az ilyen visszahúzódó lányok imádják az egocentrikus társaságközpontja "ki ha én nem?" srácokat...
13/17 anonim válasza:
hogy nem lehet vele elbeszélgetni amit én imádok egy lányban.Én is félénk vagyok de úrrá leszek rajta, attól még beszélgetek, csak feloldódni nehéz, de nem kell kukának lenni, mesélj te is sztorykat.
14/17 anonim válasza:
Ha mellette még jó vagy orálszexben, akkor elvileg minden megoldódhat.
15/17 anonim válasza:
Én nagyon könnyen barátkozom, nyitott vagyok az emberekre és szeretek másokkal ismerkedni, beszélgetni. A visszahúzódóságban sincs semmi visszataszító csak akkor valami erős akaratú emberkét kell keríts aki annak ellenére, hogy félénk vagy csak azért is meg akar ismerni és nem száll le rólad. Na az ilyeneket kell értékelni :)
16/17 A kérdező kommentje:
igen, ilyet keresek, de nem találok :(
2011. nov. 26. 15:34
17/17 anonim válasza:
számomra semmi visszataszitó nincs,sőt igazábol ilyen lányokat keresek.(priviben irhatsz lakhelyet és kort ha szeretnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!