Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Myvipen vannak olyan "képek" hogy számok vannak és: 1:kedves 2: hazug 3:szép stb. amit ide írsz az igaz vagy csak azért írod h kedveskedj vkinek? Lent folyt köv!?
tehát ha vki ide beírja azt a számot h szép, akkor azt komolyan lehet venni mm h szerinte szépvok vagy csak mért nem alapon írta?
van egy srác aki tetszik és nem tudom h most akkor ezt vehetem úgy h tetszek neki v nem jelent semmit?
nem a belsőről van szó mert nagyon jól kijövün.
15/L
15 évesen ilyen kérdést:D
Ha jól kijöttök, legyél vele kicsit többet, mosolyogj rá sokat, látni fogod hogy tetszel-e neki.
ha már ezt írta h szép tutira tetszel neki!!
biztos nem azért írta mert bűnrondának tart! :D
am én is abba a kategóriába tartozok aki mindig megmondja az igazat ( kivétel barátnő: önbizalom növelés céljából) dee ha valakit nem tartok szépnek akk nem írok írok semmit. még akk se ha utálom!
nem vagyok naív!
mert nagyon sok ismerősöm kitöltötte és csak azé az 1 emberéérdekelt főleg .
nagyon jól tudom h mostanába már mindenki mindent ír ezekbe a komikba.
és épp h nem vok naív mert ezt nem komiba írta hanem mondta amikor ez volt a téma de a lényeg . ha annyira naív lennék akkor tuti h rögtön ú dejó biztos tetszek neki stb.
am meg pont multkor beszéltem vele h mondta h ő tipikusan az aki megmondja az igazat. ha vmi szerinte nem jó akkor ő azt ki is mondja!
am meg ez az úristen 15 évesen ilyet kérdezés akkor mi van?
nagyon félre értették egyesek a kérdést.
de köszi mindenkinek
legközelebb úgy fogalmazok h ne lehessen félreérteni.
köszi
Én azt szoktamírni amit tényleg gondolok!! Ha pl nem jön be annyira a csaj akkor inkább nem is írok oda semmit!
16/F
Menyus
na erre voltam kíváncsi köszi végre egy értelmes válasz.
mert én is úgy vagyok vele h ha vmit nem gondolok úgy akkor inkább nem is írom ennyi.
köszi:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!