Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem borotválom ott lent, mert iszonyúan elviselhetetlenül szokott viszkedni. Gáz ha szőrös?
Figyelt kérdés
Egy picit vissza szoktam vágni, "frizurázni", de teljesen még soha nem csupaszttotam le és kétlem hogy valaha is le fogom mert nem birom ki. L2011. nov. 22. 16:41
11/16 anonim válasza:
Szia! A Weet-nek van egy nagyon jó szőrbenövésgátló krémje, ilyen néven találod meg az üzletekben, nekem az segített. Nagyon keveset kell kenni, mert egy picit csíp, így sokáig elég a kis tubus. Szerintem nagyon jó.
12/16 anonim válasza:
32/F ha sexy csaj vagy tökmindegy, elég ha szép rendben tartod a kertet. Én pl. utálom ha teljesen le van csupaszítva egy csaj, olyan mint valami megnyúzott kisállat :))))
13/16 anonim válasza:
Én teljesen szőrös vagyok, a barátom imádja. :)
20 L
14/16 anonim válasza:
Én csak a bikinivonalat borotválom, egyébként pedig rövidre vágom! Volt, hogy az egészet leborotváltam, de nem éreztem jól úgy magam. Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen rövidre vágott és érezzem jól magam a bőrömben, minthogy borotváljam, gyantázzam vagy akármi és közbe ne érezzem jól magam a bőrömben, ami az ágyban is jelentkezne.
16/L
15/16 anonim válasza:
A természetes szőrös az igazi. Nőies.
Csupasz a ovisoknak van.
16/16 anonim válasza:
Természetes szőrösen imádom!!! F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!