Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan válaszoljak az utcai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válaszoljak az utcai beszólásokra?

Figyelt kérdés

Fiatal férfiként nem tudom, mit tegyek, mert mióta beköszöntött a rövidnadrágos időszak, és én is shortot hordok, állandóan beszólásokat kapok az utcán, s arra céloznak, hogy túl rövid a shortom. De kinek mi köze hozzá?

Tegnap ilyeneket mondtak: -Mi van, most mész a férfi combszépségversenyre? - Vagy: - Ennél rövidebb shortot nem találtál otthon? - Vagy: - Ennyire szereted mutogatni a lábadat, haver? Ilyen alapon boxeralsóban is maradhatnál!

2009. máj. 11. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen beszólásokat fel se veszem

Egyik fülemen be, a másikon ki

Szerintem számítsd azt, hogy az életedben azok a személyek akik a legfontosabbak mit gondolnak. S ha nekik sem jó, akkor esetleg váltsál, vagy nem is tudom...Én így fogom fel a dolgokat, hogy csak 2 vélemény szímít: az enyém meg a páromé, s ha másvalakinek valami nem tetszik, arra tojok magasról.

Nem tudom neked beválik-e, de mindenesetre szurkolok :)

2009. máj. 11. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerény véleményem szerint ne foglalkozz velük! Teljesen hidegen kellene, hogy hagyjon ez a sok butaság. Ha Neked tetszenek ezek a rövid kis nacik akkor ne foglalkozz vele, hogy más emberek esetleg cikinek vagy röhejesnek tartják ... Nagyon sok embernek egyedi/kihívó/feltűnő/botrányos...stb stílusa van és egyáltalán nem érdekli őket, hogy ma vagy épp holnap ki fogja kinevetni őket a buszon vagy az utcán vagy a közeli bevásárló központban.:) Egyes manapság igen csak divatos stílusokhoz képest a Te kis rövid nacid nem kellene, hogy kivetni valót hagyjon maga után. Szerintem csak unatkoztak vagy épp féltékenyek voltak azok akik megszóltak. Hidd el a beszólások 80%-a féltékenységből, irigységből, önbizalomhiányból ered ... :)

Ha legközelebb beszólnak csak mosolyogj vagy maradj abszolút semleges. Had lássák, hogy Téged aztán nem érdekel ... :)

2009. máj. 11. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én azt tanácsolom, ha vagy elég rátermett, hogy szólj vissza nekik valami frappánsat, attól majd jól meglepődnek:P

vagy ha ezzel inkább nem élnél, akkor ne foglalkozz velük, egyeseknek nincs jobb elfoglaltságuk, mint másokat szapulni..

2009. máj. 11. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok és nekem is sűrűn beszólogatnak( ha melegítőben vagyok, akkor is). Azzal lehet a legjobban felidegesíteni őket, ha úgy csinálsz mintha meg sem hallottad volna. Ne is vegyél tudomást rólunk, semmiképp se nézz rájuk vagy vágj vmi hülye pofát.

A másik variáció: vedd bu.zisra. Szólj be nekik vmi ilyesmit bu.zis hangon:

PL: -Ilyen alapon boxeralsóban is maradhatnál!

-Azt csak szeretnéd, szivi!

Tuti le fog esni az álluk :D:D

2009. máj. 11. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy nem kell az ilyen degenerált kö*ögökkel foglalkozni, így csak magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.:-) Viszont azt is tudom, hogy rossz, ha az ember nem tud visszaszólni semmit. Jól megtermett legény vagyok, én is kapok folyamatosan ilyeneket. Az elején nem igazán tudtam visszavágni, mert az adott pillanatban semmi olyan nem jutott eszembe, amivel oda lehetne az ilyennek pörkölni.:-) Annyit tudok mondani, hogy hallgass kabarét a Kossuth rádión.:D:D:D Abban vannak olyan szövegek, poénok, amit a mindennapok során az ilyene aberrált egyedek ellen használhatsz.:D Pl a kövekező eset nem is olyan régen történt velem: mentem ruhát venni az egyik boltba. Parkolóhelyet egy kisebb csoportosulás mellett találtam. Ebben a csoportban full extrás verdák voltak, gazdáik huszon éveik elején járhattak. Gondolhatod, hogy apuci rakta valaguk alá az autókat.:-)Nekem egy Trabim van, amit viszont el se cserélnék ilyen autókra. Tehát kiszállok, megyek a boltba és már kaptam is a "bókokat", hogy "Fúú, milyen kövér állat", meg "Dagikám, ott nem fogsz magadnak ruhát találni!" stb. Erre még ugyan nem reagáltam semmit. De mikor jövök ki a boltból, és szállok be a kocsiba, hallom, hogy mondja hangosan az egyik, hogy "Nézzétek má\' a kis dagit, be se fér a csotrogányába." Aztán nekem célozza a kérdést: "Dagi, be fogsz te férni az autóba?" Ekkor már azért az én türelmem is elfogyott. Beindítom a járgányt, kitolatok, megállok kicsit távolabb tőlük, de nem olyan messze, hogy ne hallják mit mondok: "Bunkókám, te akkora paraszt vagy, hogy ha a Göncöl szekér lejjebb volna, te azt is rogyásig raknád trágyával!" A hatás nem maradt el:D Nagy hurrogás meg minden, felemlegették a szüleimet stb. Az egyik meg megjegyzi: "Robi, ezt most megkaptad." Több se kellett a Robi nevezetű kölöknek, elvörösödött, és elkezdte mondani, hogy "Most kicsinállak te kis génhibás f*sz! Elkaplak" meg ilyenek és elindult felém. Én itt már alig bírtam röhögés nélkül megállni, és megadtam neki a kegyelemdöfést: "Komám, b*szhatod a keréknyomomat!" És azzal a lendülettel, padlógázzal elhúztam. Mondjuk azóta nem is merek arra menni, mert azért bennem van, hogy ha meglátnak, akkor netán elkapnak.:D De ez a pár perc nekem megért ennyit.:D Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy ez nem a saját szövegem volt, hanem anno a kabaréból hallottam.:D Az ilyen dumák nagy részét meg lehet tanulni onnan is, nem kell született humorzsáknak lenned ahhoz, hogy ilyen szövegeket tudj.:-)
2009. máj. 12. 01:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De hogy azért a te esetedre is említsek példát, az előttem szóló hölgyhöz hasonlóan én is a kicsit bu.zis tartalmú szöveg felé húzok:

- Ennél rövidebb shortot nem találtál otthon?

- De hapsikám, csak tudod nem akarom mégjobban felizgatni az ilyen b.uzik fantáziáját, mint amilyen a tied is.

Javaslom, hogy ezután szedd a nyakadba a lábad.:D

Más szitu:

Mégy az utcán, beszól szintén valami félkegyelmű alak, aki mondjuk épp a jó verdája mellett, vagy a több millás motorja mellett áll. Ekkor pl mondhatod azt, hogy: "Ember, a kis méretű péniszedet több millás járgánnyal meg egy csipentnyi bunkósággal fűszerezve próbálod kompenzálni? Komám ez már így rég rossz." Erre bizony nem sok mindent válaszolhat, nyert ügyed van.:D

Tehát olvass sok viccet vagy humoros sztorikat, hallgass vagy nézz ilyen műsorokat és hidd el, rövid idő alatt sok minden megragad benned. Aztán már gond nélkül visszaszólhatsz az ilyeneknek.:D Hajrá!:-)

2009. máj. 12. 02:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne annyira rövid nadrágot hordani, mert az tényleg b*zis.
2011. ápr. 8. 13:59
 8/8 anonim válasza:
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni,lehetséges h irigyek rád..Én az ilyen helyzetbe mindig elmosolyodok és ránézek az illetőre, eléggé fel lehet ezzel idegesíteni őket
2011. ápr. 8. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!