Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm folyton elégedetlenkedik magával. Mit tegyek?
Rosszul csinálod. Pontosan azért csinálja ezt a barátnőd, hogy ilyeneket halljon: "de téged szeretnek." "nem vagy csúnya" szép a lábad stb stb
Egyszerűen ha elkezdi megint , ne is figyelj rá, majd megunja.
(amúgy mi ez hogy senki sem szereti? akkor te miért vagy vele? úristen...)
Én is csaj vagyok, és utálom ha más csajok mindíg csak azt hajtogatják, h. igy vagyok ilyen meg olyan ez nem tetszik az nem tetszik...stb
16/L vagyok megvagyok elégedve magammal(pedig van nálam szebb)mindegy, nem yafogok a barátomnak(21/F) mert ha tetszem neki úgyis mondja, ha nem akkor is mondja, mert fontos vagyok neki, és kész!!!
a barátnődnek meg mond meg, h. hiába sajnáltatja magát, csak rosszat csinál, mert a szépségét rontja vele!!!
azaz ha szép, meglátod neki egy csúnya hisztis oldalát, és mond meg neki, h. ha csúnya lenne is azt mondanád neki, h. szép, meg ilyenek, de ő nem csúnya és azért mondod, ha nem tetszik neki RUGD KI ÉS KÉSZ
AZ A LEGNAGYOBB BAJA, H. NEMTETSZIK MAGÁNAK, LENNE CSAK EGYSZER MÁS BAJA8MINT NEKEM) MEGTUDNÁ MI A ROSSZ
szerintem az is elképzeélhető, h önértékelési problémái vannak. Nem mindenki hisztis, aki ilyet mond..bár akinek tényleg komoly, az ált. csak gondolja..de nem mondja ki..
szerintem az a legtisztább, ha magadtól bókolsz neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!