Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy igazán szép (derékig érő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazán szép (derékig érő szőke haj, babaarc, zöld szem, tökéletes has, kerek fenék -> szuper alkat) lánynak mennyi az esélye, h beválasszák az amerikai Playboyba? Az alábbi linken lehet jelentkezni.

Figyelt kérdés

[link]

Mell kb. ilyen: [link]

Kérlek csak komoly válaszokat adjatok, tényleg nem érdemes bunkózni!

2O éves, joghallgató lányról van szó, aki ambiciózus, okos és eléggé nagyravágyó is egyben.

2011. nov. 20. 22:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Rosszindulatból látom kijutott mindenkinek.

Nem feltétlen az ismertségen múlik,de amúgy azt meg lehet szerezni.

Mindig is utáltam ha valaki más céljait kifigurázza csak mert neki van és nem csak otthon elvan magának a kis világában.Ne bántsátok már szegény lányt,miért ne lenne esélye,mert magyar?És akkor mi van?

Tudjátok Henry Ford mondta:,,Akár hiszed,hogy meg tudod csinálni,akár nem mindig is igazad lesz".

Napoleon Hill:,,Bármi amit megéri,hogy birtokoljuk,azért megéri,hogy dolgozzunk".

Olvassatok ilyen könyveket rátok férne,és ne a blikket,meg a mai (szenny)lapot.

Főleg ezt ajánlom Jack Canfield:Merj nyerni.

Kérdező ne hagyd magad,akkor is legyél kitartó,tegyél meg mindent,és menj előre csak előre,más bármit mond sz_rd le.Csak olyanok véleményére adj aki ott tart ahol kb. te akarsz tartani 5 év múlva.

Nézzétek meg pl Bill Gates-t kiröhögték,mert azt mondta számítógép kell minden háztartásba,mindenki nagy okos volt,és mi lett?

Ő milliárdos akik meg leszólták azok meg kis átlagos egyének.

Vagy ott van Donald Trumph,megkérdezték tőle,uram ha most csődbe menne vagy újra kezdené mit csinálna?

Erre ő:,,Tudja,hogy mit?Belépnék egy MLM-be és megcsinálnám a bizniszt még hamarabb mint így."

Persze a nézők röhögtek.

Tudjátok Trumph mit mondott?

Ezt:,,Na látják,ezért tartok ott ahol tartok maguk meg ezéert vannak olyan helyzetben amibe most vannak".

Persze erre siricsend lett.

Az a baj veletek kifogás az meg van,ajajj,amennyi kell.

De cselekedni azt már nem,plusz leugatni a másikat kiröhögni nah az megy,ahhoz nem kell sok ész.

Ezért tartanak ott az emberek ahol,persze szidják a másikat mert mindig a másik a hibás,de saját maga még véletlenül sem.

Kérdező gyerünk tűzd ki a célt,és tedd fel a kérdést:,,Hogyan lehetnék benne az amerikai playboyban?"

Válaszd írd le,mindent írj le.

További kérdések ehhez meg ehhez mi kell,kit kell megkeressek,kit hívjak fel,hogyan?

A választ magadnak kell megtalálni,de írj le mindent főleg a célodat,mert Brian Tracy mondta:,,Amit leírsz az 1000%-ban megvalósul".

Én már látlak az amerikai Playboy magazinban :)

HAJRÁ

24F

2011. nov. 24. 18:25
 12/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ezen a honlapon fogjuk neked megmondani, hogy mennyi az eselyed, mivel valoszinuleg ide nem nagyon jarnak olyan valaszolok, akik nagyon jartasak lennenek a temaban.

En szemely szerint azt gondolom, hogy biztos rengeteg lany jelentkezik, tekintve, hogy 25 ezer dollart igernek es sokakat vonz a "konnyu penz" lehetosege... gondolom, boven van kibol valogatniuk es ebbol a szempontbol lehet, hogy hatrany a foldrajzi tavolsag.

Ha fotok alapjan be is valogatnak, a fene tudja, milyen kereseket kell meg teljesiteni, hogy valaki tenyleg bekeruljon az ujsagba, nem tudom, mennyire mukodik a "szereposzto divany"-effektus! Ez lehet, hogy csak sztereotipia es igazabol mashogy mukodnek a dolgok, de hat sosem a szigoru erkolcsossegerol volt hires ez a szakma...:D

Amugy meg ha tenyleg ennyire akarod, jelentkezz, aztan majd ugyis kiderul, hogy visszajeleznek-e valamit, vagy sem!

2011. nov. 24. 18:34
 13/29 anonim ***** válasza:

ma 18:25

Kaptam egy lehetőséget, hogy a londoni Olimpián melózzak 2800 Ft-os órabérért. El is vállaltam kapásból. Csak egy példa, hogy én például teszek a magam sikerességéért, de tudni kell különbséget tenni álmok és álmok között. A fenti eset nekem inkább ilyen kislányos álomhoz hasonlít, amikor mindegyik énekesnő, meg tinisztár, meg mittomén mi akar lenni.

Nem azért húztam le, mert irigy vagyok, nem is akarok a Playboyban pózolni (:D felröhögtem, ahogy belegondoltam :D), hanem mert szerintem ez már átlépi a határt.

De próbáld meg kérdező, viszont készülj fel lelkileg, hogy lehet, hogy nem sikerül.

2011. nov. 24. 18:41
 14/29 anonim ***** válasza:

"Aki leszól tudod mit kapja be,meg irigy kis semmi,ha pasi akkor ilyen nőt csak képen láthat,ha csaj akkor kis frusztrált p_csa,mert tuti formátlan meg idétlen. "

a playboyban szereplő nők 90%-ban kiéltek és ocsmányak. annyi sminkkel és photoshoppal bárki szép lehet.

ezer milliárdszor szebbnek érzem magam az ilyeneknél.

te gyökér.

20/L

2011. nov. 25. 11:08
 15/29 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Ez tényleg így van, csak sok pasi nem látja be. Az utcán meg sem ismerné azokat a nőket, akiknek a képeire szokott ''hokizni'' :D
2011. nov. 25. 11:20
 16/29 anonim ***** válasza:

Tegnap 11:08

Látom a kritikát nem viseled.És nagy szád is van,miért is vagyok gyökér?Mert szeretem a szépet?

Fura,hogy egy taknyos magyaráz nekem.Ilyen emberrel nincs mit beszélni.

Örültem

24F

2011. nov. 26. 11:28
 17/29 anonim ***** válasza:
Értem már,miért nincs egyetlen magyar egyetem sem jegyezve az első 400-ban... ennyi ésszel, hogy lehetsz jogászhallgató? Bár a költségesen bárki be tud kerülni XD
2012. jan. 9. 14:02
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon tanulok és nem is magyar nyelven és államilag támogatott helyre jutottam be anno, méghozzá 1O.-ként hahaha :p :))
2012. jan. 9. 16:12
 19/29 anonim ***** válasza:

Kerdezo,na mi a helyzet?A sok lenezo emberrel ne torodj.

Tudod egy bolcs filozofus mondta:,,Buta ember elsore alkot velemenyt".

Ezert tart ez az orszag ahol,mert ennyire sok gyoker van,lenezik masok celjait amitol gusztustalanabb nincsen,meg ha mar vannak nagy celjai akkor hulye vagy,gratulalok ehhez a mentalitshoz.Persze csak az nezi le a masikat akinek a celja annyi:,,huh vajon ma kiesik ki aq VV-ben meg kell nezni", es elvan maganak.

Kerdezo mint mondtam csinald,senkivel ne torodj,te amig koktelokat szurcsolsz majd Hawaii-on addig a sok nagyokos ellesz a havi kis minimalis fizujaval,ugyhogy mas dirigal neki,beallnak a sorba,mint a birkak,te ne tedd.

Tudod,Bill Gates-t kirohogtek,hulyenek tartottak,most a vilag egyik leggazdagabb embere.

Schwarzeneggert hulyenek neztek kirohogtek a terembe,hogy mit akar ez a nyeszlett kolyok,aha 7* MR Olympia volt.

HAJRA

2012. jan. 9. 17:13
 20/29 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hol tanulsz, tökmindegy milyen nyelven, szopó lesz annak, akinek az ügyvédje leszelXD
2012. jan. 9. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!