Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azt akarom hogy lekopjon a srác?
nem tetszik se a személyisége, se ahogy kinéz. haverja se nagyon akarok lenni, de már az elején elcsesztem, mert azt mondtam neki hogy nincs barátom..
nem akarok bunkó lenni :D
ötletek?
te még nem hallottad??
"nem vagy az esetem"
"Figyelj valamit meg kell veled osztanom, én leszbikus vagyok és csak kísérleteztem hogy menne-e fiúval is de nem megy. Ne haragudj, ne találkozzunk többet."
Ennyi.
egyik ismerősöm is a "leszbiséget" javasolta :"D
köszi a válaszokat! :)
"Ne haragudj <név>, de az igazság az, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, sokkal helyesebb és normálisabb srácot érdemel tőled. De ne szomorkodj, valahol a világon rád is vár valaki, akivel örökre összekötheted az életed.".
Ha annyira ronda, hogy vszeg sose lesz csaja, akkor az utolsó mondatot el is hagyhatod.
Legyél őszinte, és mondd meg, hogy nem éppen ő az, akit keresel, nem az eseted stb.
Idióta indokokkal levakarni nagyobb bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!