Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 éve nincs senkim, olykor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nincs senkim, olykor eszembe jut az exem, de nem tudnám vele újrakezdeni. Csak egy új szerelem segíthet rajtam?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Drukkolunk hogy összejöjjön egy helyes fiúval a dolog!

És igen, nagyon jót tenne neked egy kiadós szerelem, benne jó szexel is, de a lényeg a lelki összhang valakivel :)

2011. nov. 20. 18:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. nov. 20. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
a szerelem nyilván segítene. mindenesetre érdekes felvetés, hogy csak .... azt akarták tőled, az elmúlt 3 évben. de ezt hagyjuk is... a lényeg, hogy igen.
2011. nov. 20. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit, kedves Kérdező! :) Amúgy meg, én egyetértek "Héhaver" rel, bizarr lenne ha a 3 év alatt mindenki csak szeretkezni szeretett volna veled, Kedves Kérdező! Mindamellett úgy vélem, néha egy kiadós, kellemes szex egy alkalmi kapcsolatban jót tehet, kellemes érzéssel telik meg szíved és ismét megnő az önbizalma az embernek, nekem csak jót tett a dolog néha néha! :) Szerintem néha egy kis vad pillanatnyi szexben nincs semmi rettenetes, természetesen nem kell rendszert csinálni belőle :D

Az alkalmi szexet fogd fel úgy, mint egy kellemes kaland és igen fontos tapasztalatszerzési forrás! De természetesen a döntés a Tiéd :)

2011. nov. 20. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!