Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda fiúk hogy csajoznak?
Az alacsony fiúk is találnak maguknak barátnőt. Én pl 156 centi vagyok (lány), szerintem nincs ember, aki alacsonyabb lenne nálam:D
Nekem van barátom, csak mondom, hogy találhatsz nálad alacsonyabb lányt:)
1, Kinek mi számít ronda fiúnak... vagy szép lánynak....
2, Két akármilyen hasonlóan szép nőnek is lehet teljesen ellentétes ízlése
3, Megfelelő önbizalom, és személyiség rengeteget számít (sőt, akármilyen hihetetlen is, sok szép lány van akiknek ezerszer többet számít az, ha bunkó a pasi, mint akármi más, kicsit furcsa bele gondolni, de tényleg sok ilyen is van) habár az is igaz hogy senkinek sem muszáj bunkónak lennie ahhoz hogy tetsszen akárkinek is, de az is igaz, hogy az sem egy férfihez méltó dolog amikor valakinek tetszik egy lány és ahelyett hogy oda menne a lányhoz fejében ezer gondolat (vagy inkább kifogás) kavarok, hogy biztos az a csinos nő is csak a pénzre hajt, mért pont velem jönne össze... és még ezer más hasonló fejben lejátszott kifogás van.... és így persze hogy az van ami van....
22/f
a NŐKNEK a külső számít legjobban
persze most mindenki jön ezzel a szerelem dologgal de.. a szerelem az emberek nagy része számára külső és siker irányába dől el. elvégre nem is égnek be a többi barátnőjük előtt és az anyukájuknak is büszkén mutogathatják stb stb stb..
szar ez így ahogy van én pl sokan bírnak
vagyis az általam ismert emberek 90%-a legyne az magyar roma zsidó stb.. gyorsan összehaverkodom vele
170 cm magas vagyok izmos 80 kg. viszont nem vagyok sem jóképű sem az a tipikus húú de csajozós alkatú srác inkább zömök nagydarab. a lányoknak ez nem tetszik = én nem vagyok a zsánerük hiába vagyok velük akármilyen. a csajozós duma csak azoknál válik be akik un. megfogják a nőket vagyis jó palik.
tedd fel magadnak a következő kérdést
akinek nagy az önbizalma sok barátnője lesz
akihez odamennek a csajok annak nagy önbizalma lesz?
melyik igaz? az utóbbi vagy az előbbi.
hát persze hogy az utóbbi.
és itt jöhet mindenki kémiával meg érzelem marhasággal. ez az igazság
a külső a legeslegeslegfontosabb.
ha ronda vagy ergya egy helyzetben vagy meg én is.
majd csak találsz egyszer egy melléd való csajt.
de nálam tuti karakteresebb vagy. szóval több az esélyed a csajozásra. ennyi tessék
nem vagy esélytelen ha menő ruhákba jársz és kivagy gyúrva.
a lányok előbb járnak egy ronda fiúval mint egy dagadtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!