Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok 160 cm vagyok és 13,5 cm a farkam?
Figyelt kérdés
Ez jó?2011. nov. 20. 12:23
1/7 anonim válasza:
Nem, szóismételsz. Jah, és a központozást is elrontottad.
2/7 anonim válasza:
kinek?
még nőhet, az ember 21 éves koráig nő.
afrikában van olyan nép, aki köveket köt a f.rkára, és attól megnyúlik, de neked nem ajánlom.
nem a méret a lényeg, hanem a használat
3/7 anonim válasza:
ÉNis 13/f-vagyok,és nekemis 13 cm de én 182 cm vagyok,f@szverésre jó de epp ezért várok a szexel még 5-6 évet hogy 15-16 cm legyen...
4/7 anonim válasza:
jó csak ne lobáld az utcán hideggvan
5/7 GjonRambo válasza:
A nevem Jamel, 12vagyok és a térdemig ér. remélem segítettem.
6/7 anonim válasza:
jamel:levágták a combodat hogy a téredig ér
7/7 anonim válasza:
Honnan tudjam te kis hülye! Tőlem kérdezed a méreteidet? Neked biztos jó, de nőnek ne mutasd, mert beégsz és feltesz a facebookra az apró farkaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!