Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy pár pl. az utcán nyalja-falja egymást?
Személy szerint engem kiráz a hideg és undorítónak tartom. Szerintem ez magánügy és aki ezt teszi, az csak felvágni szeretne a párjával. Nem igaz, hogy nem tudnak félrevonulni, vagy valami.
Nem féltékenységből írom, van barátom..de szerintem ez nagyon szánalmas. Szerintetek?
A kérdező kommentje:
Nekem még a kézfogás is határeset..
Szerintem erre értette. Itt pontosan azt akarja tudatni velünk a kérdező hogy neki a kézenfogva járás is határeset, magyarul kb ugyanott tartanánk mint ha szimplán baráti találkozó lenne egy baráttal aki elv barátnőd,de még sem lehet látni. Ezen van kiakadva és mondhatni én is. Amúgy meg én sem azt mondtam hogy d*gjanak a metron hanem azt hogy pl egy iylen téren, parkban nyugodtan ölelkezhetnek, egymás ölébe ülhetnek smárolhanak stb. Akinek meg nem tetszik az nem nézi. Vagy olyan nehét nem venni tudomást róla. Általában aki kiakad egy ilyen miatt az valszeg féltékeny.
20/F
Mi nem csinálunk ilyen, szerintem nem illo.
25/N - 32/F
Ma reggel félkómásan állok a metrómegállóban.. Jön a metró, örülök, mert kivételesen van hely rajta.. Nyílik az ajtó, mi fogad? Egy cseppet sem szolid párocska épp lenyelni készül egymást olyan hévvel, mintha csak otthon az ágyban lennének....... Na ott el is ment a kedvem attól, hogy felszálljak.. Az ajtó mellett álltak, és minden egyes felszálló ember belebámulhatott a szájukba, ahogy smároltak...
Remélem lejött a történetből, hogy mit gondolok. Ha mégsem: undorító. Egy bizonyos fokig még tűröm, na de ezt?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!