Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Lányok! ), ti hogyan éreztétek volna magatokat? A barátom a haverjaitól "műpuncit" kapott, én meg ott ültem mellette.
Kb egy ilyet csomagolt ki,ez volt az ajándéka,egy átlátszó dobozban...
Persze,én is nevettem,ahogy mindenki,de azért kicsit kellemetlen volt..
Köszönöm a válaszokat.
Én is kicsit megalázónak éreztem volna. Valahogy olyan ez, hogy én nem vagyok elég jó nő a pasimnak, ezért szüksége van egy műpuncira.
Máshogy fogják ezt föl a fiúk is, és máshogy a lányok.
24/n
Nos..
- ha esetleg nem szexeltek, mert nem akarod, mert még nem vagytok régen együtt vagy fiatalok vagytok.
- Vagy nem szexeltek mert már régen együtt vagytok és nincs kedved, pedig neki lenne, akkor bizony a barátai ezt tudják. S valójában kaptál egy jelzést.
De ez csak egy lehetőség a sok közül.
Jól írtátok,magalázónak éreztem.Nagyon jó a szex köztünk,maximálisan kielégítjük egymást.
Ezek szerint tényleg a haverjai ilyen szánalmasak,hogy 40 másik ember előtt kell odaadniuk,úgy,hogy én meg a barátom mellett ülök..
Ez elég megalázó. Nincs ebben semmi célzás, a haver szimplám gyökér volt, mert tudta, hogy ez lesz a reakció. Egyébként legalább neked nem kellett volna röhögni.
És a srác helyében hasonlóképpen viszonoznám a dolgot az ő születésnapján, de én péniszpumpát, pár doboz viagrát, aranyér kenőcsöt, és egy könyvet kamut borítóval, melynek címe "Heterón is szép az élet" adnék ajándékba, aztán halálra röhögném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!