Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Jobb szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Jobb szeretitek, ha egy lányért meg kell harcolni, vagy ha csak úgy könnyen "megkapjátok"? Most nem ilyen egy-két éjszakás kalandokra gondolok.

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 22:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22:22nek igaza van
2011. nov. 18. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Szóval ha nagyon tetszik nektek egy lány, netán szerelem is befigyel, és megkéritek, találkozzatok, ő meg rögtön azt mondja, hogy oké, már várta a kérdést, akkor inkább mást kerestek? :) És van nő, aki ezt elhiszi? Kedves duma a pasiktól, de nem tudom mi értelme.
2011. nov. 18. 22:28
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

néha szerintem feleslegesek a játszmák,mert sok esetben a nő addig játszadozik és húzza a pasi agyát hogy aki teljesen oda volt érte a végén már beleun a hülye kis játékokban...tehát van egy aranyközép út,nem azt mondom hogy egyből adja oda valaki magát de azért túlzásokban sem kell esni ha nem muszáj...

konkrétan ismerek ilyet hogy a srác teljesen oda volt a lányért 2 hónapig tepert érte de a lány olyan sokáig húzta ezt a dolgot hogy mire beadta a derekát arra a srác tovább állt,pedig full szerelmes volt és mással el sem tudta volna képzelni,de mire oda került a sor arra meg már ő nem akarta....szóval azért túlzásokban sem kell esni..

2011. nov. 18. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 22:30 vagyok

szóval vigyázni kell hogy azért a ló túlsó oldalára sem esünk át...kellesse magát a lány én is azt szeretem...mert izgi meg tudod hogy nem könnyű préda:D,de nem kell eltúlozni...

2011. nov. 18. 22:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagyok egy Casanova ezért az egyszerübb verziot kedvelem.
2011. nov. 18. 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Igenis nekem sokkal jobban megtetszik a nő személyisége, és erkölcsileg is sokkal értékesebbnek fogom találni, ha nem hagyja magát ágybavinni egyből. Ez nem csak afféle "tök jól hangzik hogy ezt mondom". Természetes, ha mondjuk összejön, akkor nem fogom otthagyni egy dugás után, ha egyébként is érdekel, de ez az öröm csak fizikai, és utána csak annyi marad meg, hogy könnyen adja magát.. Egy ember megismeréséhez 1 év is rohadt kevés. Volt párom, akinek fél évig kellett bizonyitani, és csak azután bízott meg bennem, pedig nem én voltam az első partnere az ágyban. és visszagondolva rá, ha nem is vagyunk már társalgós viszonyban, azt tudom mondani, hogy egy tisztességes, nővel volt dolgom, és egy rossz szót nem mondanék rá. Ellenben aki 1 óra után szétteszi a lábát, csak azt tudom modani hogy [k betűs szó, mindenki kitalálja :) ]
2011. nov. 18. 22:46
 17/21 anonim ***** válasza:
inkább a könnyenkaphatóak, és megbecsülöm őket, nem szeretek küzdeni egy lányért, miért ki ő hogy küzdeni kell érte?Nem szeretem az ilyen beképzelt hülye csajokat!
2011. nov. 19. 01:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Szintén a 2 között. Ne mondjon nemet, ha közben azt gondolja h igen, de ne is dugassa meg magát az első randin.
2011. nov. 19. 08:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok én sportoló, hogy küzdjek és szenvedjek, a csaj pedig nem egy olimpiai aranyérem, hogy nagy nehezen kiérdemeljen.

Arra sincs garancia, hogy szenvedek érte hónapokig és nem fog megcsalni egy hét múlva.

Az élet túl rövid, hogy felesleges körökre pazaroljuk el.

2011. nov. 19. 12:06
 20/21 anonim ***** válasza:
nem kell ahoz küzdenem h tiszteljem. érdemelje ki a tiszteletet igen ennek egyiklehetősége h pont anyit hagy küzdeni amenyitől nekem sikerélmény a dolog de ezt elég nehéz eltalálni pláne mert énse tudom. az igazi nagybetűs NŐ viszont tud tiszteletet kiváltani akár ugy is ha az első éjszakán lefekszik velem.bár ez lehet inkább adotság mint tanult képesség. szoval alapvetően egykis sikerélményem legyen abba h meghodítom amihez küzdeni kell de az ne egy 100éves háboru legyen. de ha egy igazi nőbe futok bele ő képes vágyat és tiszteletet is ébreszteni egyszerre nem kell küzdenem azért h tiszteljem.mert itt nagyábol arrol van szo h megküzdök h tiszteljem, gyakorlatilag magunkelé állítunk akadádályokat h azokat teljesítve büszkék legyünk magunkra
2011. nov. 19. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!