Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszenek az izmos, fitness modell alkatú férfiak?
Nem feltétlenül a modell alkat miatt tetszenek. A férfiak 99,9% elvárja, mi nők legyünk igényesek, szépek sor tetszés szerint folyt. bezzeg ők esetenként lehetnek "ápolatlanok", mert bizonyos dolgok b*zisak.
Akinek olyan az alkata, hogy érdemes vele foglalkozni magas/alacsony, genetikailag jó az alakja az igen is törődjön vele.
Tartsa karban a testét: rendesen tisztálkodjon, ápolja a bőrét, kordában lehet tartani a szőrzetet(nem feltétlen borotva/gyanta) és dolgozza ki az izmait rendesen, vagy legalább is mozogjon, nem mindenki úgy születik, hogy elég néznie a többieket, és izmosodik.
Ettől nem kell napi 30órát "szépítkezéssel" tölteni, meg nem lesz valaki selyemfiú, meg b*zi, csak ápolt.
Kedves előttem válaszoló. A kérdés arról szólt, hogy tetszenek-e nekünk, lányoknak az ilyen típusú férfiak. Már megbocsáss, de szerintem eldönthetem, hogy nekem tetszik-e egy olyan férfi, aki folyton a külsejével van elfoglalva. Nem az nem tetszik, hogy valamivel sok időt tölt el, hanem az nem tetszik, amivel az idejét tölti!
Azzal pl semmi bajom, ha egy férfi focizni megy a haverjaival, vagy elmegy futni, úszni, vagy bármit sportol, mert azt férfiasnak tartom, de ez is csak a saját véleményem, elvégre a kérdező erre volt kíváncsi.
Látom, itt csak az a hasznos válasz, ha ez a típus valakinek bejön, de mit tegyek, nekem a legkevésbé sem tetszik, sőt messze elkerülöm őket.:)
Én pasi vok,sokan írják,hogy a lányoknak nem tetszik,ez csak sztem önáltatás,hogy kibúvót keressen az ember,hogy nem is kell így kinézni közbe meg így akar kinézni :)
Ezt jól megasszontam.
A lényeg,hogy a lányok jobban szeretik az izmos,sportos fiúkat,mint az egyik válaszadóval éljek a kockafejűeket,akiknek a CS meg a WOW a sport,p*ncit igaz még nem látott max képről.
Azon gondolkozzon el sok hímtársam,hogy melyik kellene neki a csinos miniszoknyás hosszú hajú csaj avagy egy undorító dagadt,nem tud öltözködni,idétlen egyszerű p*na.
Sok számít a formás izom,ez tuti.
Én is edzek rendszeresen és jó érzés nagyon is.
21F
Megvannak a minimális élvárásaim a kinézetről,nem szeretem,ha én vagyok az erősebb(10 éves versenysportoló múlttal ez azért elég komoly kihívás néhány pasinak:))
Csinik meg minden,biztos megnézem az utcán,és eszembe jut,h jó lenne összegyűrni vele egy lepedőt,de ha nincs két értelmes mondata és egy önálló ötlete,akkor nálam le van ejtve.Nem szeretem,ha valaki túl izmos,agyon gyúrt.Inkább legyen természetes,és igenis szeretem ha van egy pici puszilni való poci:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!