Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, és honnan tudnék barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, még nem volt barátnőm. Kissé félénk is. Ha látok egy szép lányt, nem tudom, hogy hogy menjek oda, mit mondjak neki.2011. nov. 18. 17:24
1/8 anonim válasza:
Gyorsan és zsebből b@szki...keresni, bulizni nem szoktál? Jézusom!
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, bulizni nem szoktam.
2011. nov. 18. 18:56
4/8 anonim válasza:
Attól függ hol látod azt a szép lányt :) Ha pl. buszmegállóban, akkor odamész, megkérdezel egy-két buszt, h mikor jön, elment-e stb. Utána rátérsz, hogy melyikkel szokott járni, edzésre vagy valami különórára megy-e, itt lakik-e. Aztán, máskor is odamész beszélgetni vele. Egy idő után már természetes lesz, hogy odamész beszélgetni vele. Mondhatod neki, h elkíséred ha cserébe gyalog mentek. Légy kreatív, ne félj annyira, hisz még csak nem is ismer, hogy pl. suliban kellemetlen helyzetbe hozzon. Csak hajrá! 14/L
5/8 anonim válasza:
15 évesen még nem nagy probléma, egybk kelj fel a gép mellől és járj el otthonról, nem csak bulizni, haverokkal mászkálni erre arra stb, de a gyakorikérdéseken biztos hogy nem
6/8 A kérdező kommentje:
Hát buszmegállóban nem jó ez a mikor jön a busz, elment-e már, mert mindig azzal a busszal járok.
2011. nov. 18. 21:03
7/8 anonim válasza:
15 évesen szerintem még rá érsz csajozni :D
8/8 anonim válasza:
bizony ráérsz, visszagondolva 15 éves énemre, hát még nem voltam elég érett, és az sem az aki 15 évesen sokkal érettebbnek gondolja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!