Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Most őszintén! Csak A 40kilós életképtelen pattanásos korcsok jönnek be nektek!?
16éves fiú vagyok 185cm 93kiló járok edzőterembe. volt/van bnőm jól megvagyunk már közel 1 éve. tudok főzni mosni takarítani (nem papucs,,) talpraesett fiatalember vagyok. :))
és mégis azt vettük észre spanokkal h a csajok egy részének a 40 kilós pattanásos életképtelen korcsok jönnek be ráadásul a csaj dominál.. szval ez vmi felfoghatatlan hogy a kis korcs nem meri megcsókolni a lányt meg hogy ha már a bnőivel beszélget oda se mer menni meg ilyenek... érted.. de mikor a lány vele van odajön hozzánk hogy így kiüt minket meg hogy nenézzé azt nm is ismerjük..XDD ilyenek... :SS tudjátok mennyibe tartana lepofozni? semmibe..
szval csajok vki magyarázza ezt el legyen szíves..köszi ;)
Hát lehet hogy izomagy vagy! Lehet a pattanásos 40 kilós korcs tud udvarolni, és az érző, és intellektuelek ezt bírják míg te megrebegteted az izmod, és agyatlan plázapics*k ott toporognak körülötted. Szerinted melyik pasi a nyerő?
Megsúgom, nem te!
Nyugi kérdező ezek csak irigykednek...itt is előkerültek erről a sportról a különféle sztereotípiák.... Látszik h. fingjuk nincs az egészről csak amit a magazinokban olvastak.
Csak azért csinálják mert kell valami amivel bemagyarázhatják maguknak h. ők különbek meg stb...
Én csak 90kg vagyok és 185cm és 2 éve eddzem. Gyáva kutyák ezek élőben hozzád sem mernének szólni.
Óóóó óóóó ismerem ezt de ismerem én ezt..ha én kirakok magamról egy képet vagy leírom egykét előnyösebb tulajdonságomat akkor is egyből jön a "nagyképű f.@sz vagy szöveg...neharagudjon már a világ.
Épp csak beletekertem a kérdésbe de már láttam ezt a:
"Hiába vagy nagy mer a kicsi az lecsap, meg a konditerembe csak a hülyék járnak, meg eszed a mesterséges szarokat, meg igazából tök gyenge is vagy"
Most kinek akartok bizonyítani??? Ha tényleg annyira marha okosak vagytok és biztosak vagytok benne hogy a kérdező csak egy csőcselék akkor miért kezdtek el vitatkozni vele?? Jah hogy élőben lehet meg lennétek dugva?:D
Akárki akármit mond szerintem itt irigység van.
Ezért megpróbáljátok a kérdezőt nevetségessé tenni, beszólogatni neki stb...és mi van ha csak trollkodott?? Nem veszitek észre hogy az orrtoknál fogva rángatnak titeket és jól szórakozik rajtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!