Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt barátja. Baj vagy hagyjam?
Nem biztos, hogy igazam van, de ha abszolút nem érdeklődik a fiúk iránt (és mondjuk lányok iránt sem), akkor én arra gyanakodnék, hogy aszexuális és/vagy aromantikus.
De mondom, ez csak tipp.
21:10
amúgy én már gondoltam arra is, hogy mi van, ha a lányok érdeklik... csak nem meri nekünk elmondani, mert fél, hogy hogyan reagálnánk, esetleg elfordulnánk tőle. semmi alapja nincs a félelmének, de megértem, hogy nehezen vallaná be. de hát igazán nem tudom... egyszer amúgy bejött neki egy srác, de az az esélytelen kategória volt (valami filmsztár) és gyanítom, hogy azért mondta, hogy végre ő is mondjon valakit.
Ilyen szó, hogy aromantikus, nincs. Ezért nem szeretem a gép leőtt élő embereket (gyak minden 25 év alatti) mert buták.
Kérdésre válaszolva, óvatosan kérdezd meg, de csak egyszer. Lehet csak nagyon gátlásos. A reagálásából tudni fogod, hogy kérdezgesd-e még vagy se.
Nem ezért, de szerintem egyetlen egyedülálló embert sem érdekli a haverjai párkapcsolati dolgai, legyen az fiú, vagy lány.
Attól még, hogy nem volt kapcsolata, koránt sem biztos, hogy nem tette még szét senkinek. Ez az ő dolga, ne avatkozzatok bele, mert annak nem lesz jó vége. Ha majd akar pasit, akkor szerez.
12:38 engem érdekel a barátaim búja-baja, és ebbe beletartozik a párkapcsolat is, mint ahogy ők is meghallgatnak engem.
köszönöm a tippeket, válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!