Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek bejöttél 3 hónapig, és úgy döntessz esélyt adsz neki, majd nemet mond rá, azt jelenti hogy már nem jösz be neki?
Figyelt kérdés
Mármint, arra gondolok hogy lehet olyan hogy már nem jövök be neki? Vagy miért mondta le az ügyet, ha már végre esélyt kapott, azaz bejön nekem? (bejött ahogy múlt az idő, előtte nem)2011. nov. 16. 20:52
1/6 anonim válasza:
Nem azt jelenti hogy nem jössz be neki,hanem azt jelenti hogy akkor nem kellett neked akkor most miért kell neked hirtelen??ez jön le ilyenkor az embernek és ilyenkor már nincs meg a bizalom csak az van benne hogy na jó ad nekem egy esélyt jaj de rendes...ez már nem ugyanaz,valószínűleg vissza is utasítottad....
2/6 anonim válasza:
plusz valószínű ezzel az önérzetét is sértetted...a legtöbb ember így reagál...nincs mit ezen csodálkozni..
3/6 anonim válasza:
amúgy tessék a sors társad,tanuljatok egymás hibájából:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen..
Nem utasítottam vissza direkt, viszont akkoriban (amikor oda volt értem) én is épp ugyanúgy mondogattam neki hogy ezért meg azért nem járhatunk..
Mi a teendő hogy megszerezzem? Amúgy igen, nagyon hirtelen csaptam rá ezzel hogy bejön...Előtte meg a hugával voltam el jó ideig..
Azt válaszolta rá amikor mondtam hogy bejön, hogy "hát, az kicsit jó.. xD de én nem akarok hülye lenni, túl jó barátok vagyunk hogy bármi is történjen köztünk.."
2011. nov. 16. 20:59
5/6 anonim válasza:
én se kavarnék veled ha a HUGOMMAL lettél volna:D
felejtős az ügy ha van esze a csajnak
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, de ő végig tudott erről, és akkor is szaladt utánnam..szóval ezt nem látom egy nagy oknak hogy emiatt felejtős legyen...az én szempontombol
2011. nov. 16. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!