Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek be szoljak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be szoljak neki msn-en?

Figyelt kérdés
Az a kerdesem, hogy van egy lany aki nekem tettszik...elmeletileg haragszik ram de csak azert mert a baratnoje is haragszik. Na de a lenyeg hogy en ugy erzem h nincs semmi gondja velem nem is haragszik meg semmi, sot ma meg talalkoztunk is es kedves volt meg minden. De amiota ugymond megharagudt nem beszeltunk msn-en...Lehet picit erthetetlen az irasom de remelem megertitek...szerintetek beszoljak neki vagy haggyam?
2011. nov. 16. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
küld el az anyjába.
2011. nov. 16. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Bazzeg ne viccelj, szólj be neki MSN-en keményen!

Ha igazán bátor vagy még Fészbúkon is beszólsz!

De még iwiwen is beszólhatsz!

Három egyszerre már nagyon kemény emberre vall! Meg tudod tenni? Képes vagy rá?

Én bízok benned!

2011. nov. 16. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy rairjak?
2011. nov. 16. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Dugd meg azt ásd el a kertben.
2011. nov. 16. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem probálj kibékülni vele is és a barátnöjével is. ezt mindketten értékelni fogják. hidd el nem jo egy barátnö a háttérben aki haragszik rád, ,mert az befolyásolhatja a lányt aki tetszik neked. nem tudom min vesztetek össze de probáld vhogy rendbehozni szerintem és ezt jobb személyesen elintézni...
2011. nov. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!