Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csókolozni? :D...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolozni? :D (Komolyan kérdezem azér ciki lenne ha nem tudok elöször) :D

Figyelt kérdés
Pls segits
2011. nov. 16. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem kapsz normális választ így írok én.:)

Valóban majd rájössz, de leírom, hogy mi hogyan szoktuk(lány vagyok):

szóval először is mélyen egymás szemébe nézünk majd egyre közelítünk és Ő ad egy puszit a számra, majd kicsit elhúzódik megnézi mi a reakcióm. ha mosolygok újra odahajol és az ajkaival az én (általában) felső ajkam az övé közi veszi és így hogy mondjam, cuppant egyet:D aztán még egyet majd még egyet és aztán egyszer csak gondol egyet, átdugja a nyelvét és elkezdi 'körbenyalni' a nyelvem. finoman, gyengéden, de ha csak körbe körbe mozgatná a nyelvét, az nem lenne jó, így néha 'irányt vált' vagy más fajta mozgást végez, aztán visszahúzza a nyelvét, és ad egy puszit a számra. elmosolyodunk és ad még egy puszit, majd teljesen elhúzódunk egymástól és nézünk egymás szemébe és beszélünk tovább.:D

A kezével közbe magához ölel, de mivel mi már egy ideje együtt vagyunk így szokta a fenekemet is fogdosni/markolászni, benyúl a pólómba, esetlen bugyin kívül el kezd simogatni, vagy ha úgy adódik be is nyúl...:) huh, de jó enne, ha most itt lenne:P

én meg a kezeimmel vagy a hajába túrok, vagy a hátát simogatom, esetleg ide oda nyúlkálok:P

Ez egy konkrét példa volt egy emberre, de van aki máshogy csinálja. Elsőre nekem nem igazán sikerült az első csók(15 voltam), de nem tűnt fel neki, azt hitte, hogy csak nem akarom, így elhúzódott és beszélgettünk tovább. Mikor újra megpróbálta, már kezdtem rájönni a dolgokra. Ügyesen!:)

17/L

2011. nov. 20. 18:43
 12/12 anonim válasza:
Hat ugy valahogy ahogyan az elottem iro leirta.
2015. jún. 18. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!