Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgyan lehet valakit bejelölni facebook-on ha nem tudom a nevét és csak látásból ismerem?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 19:08
1/10 anonim válasza:
katt az "ismerősnek jelölöm" gombra
2/10 A kérdező kommentje:
Bocs rossz a kérdés: HOgyan keresem meg ha nem ismerem csak látásból?
2011. nov. 16. 19:10
3/10 anonim válasza:
hát le lehet szűkíteni ... semmit nem tudsz róla? suli? a lakhely az megvan akkor, képről felismernéd úgyhogy kéne még pár kritérium, hogy ne kelljen 50000 embert végignézned
4/10 A kérdező kommentje:
Csa anyit hogy ott lakik mint én. enyi
2011. nov. 16. 19:12
5/10 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és Kérd el az adatlapját...
Ezután bökd meg majd írj rá :)
6/10 anonim válasza:
nincs valami közös ismerősötök? esetleg tudod, hogy hova jár iskolába?
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a komikat ezekkel eltudok indulni a keresésben köszi.
2011. nov. 16. 19:15
9/10 Ezio89 válasza:
Ha van képed róla akkor elkezdesz Diablózni és veszel egy Azonosítótekercset és puff
már tudni fogod hogy a csaj nevét :D
10/10 anonim válasza:
Szőke vagy? mert szerintem hasonló helyzetben vagyok 1 lánnyal :D lehet te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!