Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha fiú létemre nem mennék bele "baráti szexbe"?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy baráti szex így, baráti szex úgy, de valahogy nekem nem lenne hozzá kedvem. Lehet, hogy ultrakonzervatív vagyok, de szerintem a barátságot a párkapcsolattól épp a testiség választja el.

És mielőtt valaki elkezdi: vannak olyan lány barátaim, akik nagyon vonzóak (nyilván ők se mennének bele a dologba velem, de ez más téma... :D)

2011. nov. 16. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, maradj is ilyen. :)
2011. nov. 16. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
nem gáz.. amugy én is nemrég hallottam a baráti szexről :D dehát jó pap is holtig tanul.. :D
2011. nov. 16. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fogod bánni, ha nem teszed meg!Én amikor "rendes" voltam és nem tettem meg, azt utólag megbántam!

Most meg kesereghetek!

2011. nov. 16. 17:15
 4/9 szamóca.. ***** válasza:

baráti szexbe én se mennék bele... az milyen már, egy igaz barátomra nem lennék képes felizgulni.

vagy idegennel, vagy szerelmemmel:D

2011. nov. 16. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Hol olvastál ilyet, olyat? Hol hülyítik már megint az embereket? Semmi gáz nincs benne, hogy nem mész bele! Akkor leszel igazi barát és különben meg a barátság is bukhat rajta. Ne is menj bele!
2011. nov. 16. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nos elsőnek is az ilyen hülyeségeket hogy fiú lány barátság ,majd idővel kinövöd,ha csak nem te is egy csaj vagy.És barátok miért ne szexeljenek ha megtehetik???Ez a csajok hülyesége hogy rámegy a barátság,meg ilyen baromságok!
2011. nov. 16. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te értelmes vagy! Végre.
2011. nov. 16. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1.Én sem mennék bele, pedig fiú vagyok én is...

2. Kinek mi a vonzó.

2011. nov. 16. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök jó, mármint, hogy nem mennél bele.

Egyáltalán nem gáz, sőt. Egyébként meg kinek mi a normális és szerintem az ilyen jellegű kérdéseknél tök mindegy, hogy mások mit gondolnak. Gondolom attól függetlenül sem mennél bele baráti szexbe, hogy mások igen vagy fordítva. Erre csak azt tudom írni, hogy kinek a pap, kinek a papné.

16/L

2011. nov. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!