Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha fiú létemre nem mennék bele "baráti szexbe"?
Mindenhol azt olvasom, hogy baráti szex így, baráti szex úgy, de valahogy nekem nem lenne hozzá kedvem. Lehet, hogy ultrakonzervatív vagyok, de szerintem a barátságot a párkapcsolattól épp a testiség választja el.
És mielőtt valaki elkezdi: vannak olyan lány barátaim, akik nagyon vonzóak (nyilván ők se mennének bele a dologba velem, de ez más téma... :D)
Szerintem meg fogod bánni, ha nem teszed meg!Én amikor "rendes" voltam és nem tettem meg, azt utólag megbántam!
Most meg kesereghetek!
baráti szexbe én se mennék bele... az milyen már, egy igaz barátomra nem lennék képes felizgulni.
vagy idegennel, vagy szerelmemmel:D
1.Én sem mennék bele, pedig fiú vagyok én is...
2. Kinek mi a vonzó.
Szerintem ez tök jó, mármint, hogy nem mennél bele.
Egyáltalán nem gáz, sőt. Egyébként meg kinek mi a normális és szerintem az ilyen jellegű kérdéseknél tök mindegy, hogy mások mit gondolnak. Gondolom attól függetlenül sem mennél bele baráti szexbe, hogy mások igen vagy fordítva. Erre csak azt tudom írni, hogy kinek a pap, kinek a papné.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!