Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eva0822 kérdése:
Van 1 srác akivel öszejárunk sexelni régota nagyon kedvelem őt és tisztázta az elején h nem szeretne komolyabat de egyre több fura kijelentést tesz h örül h vele vagyok féltékeny szerintetek komolyat akar?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 09:00
31/36 anonim válasza:
# 30/30 ma 11:32
Igen, igazad van. De eddig is így voltunk, ha sokáig nem beszéltünk vagy nem találkoztunk, akkor azért megkérdeztük, hogy mi van a másikkal, meg azért szoktunk arról beszélni, hogy mikor találkozunk legközelebb. Szóval én nem éreztem ezeket a kérdéseket annyira oda nem illőnek. Persze, ettől még ő érezhette annak. Én azért annyit szinte udvariasságból is kérdezek egy lánytól, hogy pl. ha elutazik, akkor mikor jön vissza. (Ja, mert egyébként ez volt a háttérsztori. :D)
Akinek más csaj kell :D
32/36 anonim válasza:
19 évesen így írsz? Inkább nyelvtan szakkörre járnál a pasival...
34/36 anonim válasza:
Kérdező, mi a helyzet? Mi tegnap szakítottunk.
"Akinek másik csaj kell"
35/36 A kérdező kommentje:
Hát engem nem keres már egy jó idelye a srác irtam neki egy smst h szeretném ha beszélhetnék valakivel meg h hiányzik a társasága nem tudom h ez a baja e vagy h mi ..
2011. nov. 22. 12:57
36/36 anonim válasza:
Szerintem az elég nagy baj, hogy nem tudod leírni helyesen azt a szót, hogy "ideje".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!